Blu-Ray Avengers: The Age of Ultron

Helsinki

4 €

17 mar 00:25
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Teemu Lahtinen
Kaikki ilmoitukset (944)
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna.
Lue lisää >>

Ilmoituksen tiedot

Avengers: Age of Ultron on vuonna 2015 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen supersankarielokuva, joka perustuu Marvel Comicsin luomaan Kostajat-supersankariryhmään. Se on jatko-osa vuoden 2012 elokuvalle The Avengers ja Marvel Cinematic Universen (MCU) yhdestoista elokuva. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Joss Whedon. Keskeisissä rooleissa esiintyvät Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Cobie Smulders, Anthony Mackie, Hayley Atwell, Idris Elba, Stellan Skarsgård, James Spader ja Samuel L. Jackson. Elokuvassa Kostajien on kokoonnuttava yhteen kukistaakseen Ultron, mekaaninen tekoäly, jonka päämääränä on tuhota ihmiskunta.

Elokuva julkistettiin toukokuussa 2012, The Avengersin suosion myötä. Whedon, joka ohjasi edellisen elokuvan, tuotiin mukaan elokuussa ja elokuvan ensi-ilta päätettiin. Huhtikuuhun 2013 mennessä, Whedon oli saanut valmiiksi käsikirjoituksen luonnoksen ja näyttelijöiden valinta alkoi kesäkuussa Downey Jr.:n valinnan myötä. Toinen kuvausryhmä aloitti kuvaukset helmikuussa 2014 Etelä-Afrikassa, ja pääasialliset kuvaukset alkoivat maaliskuussa jatkuen elokuuhun 2014. Elokuva kuvattiin pääasiassa Shepperton Studiolla Surreyssä, Englannissa. Lisämateriaali kuvattiin Italiassa, Etelä-Koreassa, Bangladeshissa ja muualla Englannissa.

Elokuvan ensi-ilta oli 13. huhtikuuta 2015 Hollywoodin Dolby Theatressa. Suomessa sen ensi-ilta oli 22. huhtikuuta 2015, kun taas Yhdysvalloissa se saapui elokuvateattereihin 1. toukokuuta 2015. Jatko-osa, Avengers: Infinity War, sai ensi-iltansa 27. huhtikuuta 2018, toisen jatko-osan, Avengers: Endgamen, saatua ensi-iltansa 26. huhtikuuta 2019.

Ostajalle toimituskulut: 3,20e

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja