Vuokraisitko tilasi sopivalle?

Tampere, Terälahti
18 mar 11:00
Tyyppi: Halutaan vuokrata
Ilmoittaja: M kiiski

Ilmoituksen tiedot

Muuttuneen elämäntilanteen vuoksi etsin toimivaa uutta kotia minulle ja muutamalle lemmikilleni. Parhaan mahdollisen vaihtoehdon myötä olen valmis muuttamaan muuallekin, mutta ensisijaisesti Pirkanmaa ja Keski-Suomi kiinnostaa.
Uudessa kodissa olisi hyvä olla aitaus ja eläintilat 3 lampaalle ja 2 vuohelle. Jokusen kanan ja kukonkin toisin mukanani. Samassa tilassa ovat nyt, joten mitään erilisiä tiloja emme kaipaa. Oman asumisen suhteen en myös suurempia hienouksia hae. Tervekuntoinen talo on hyvä.
Olen asunut maalla ja ihan näppärän omatoimisena pystyn toimimaan. Mikäli maatilasi törröttää tyhjillään, kannattaa toki vuokrata minulle. Osaan pitää hyvää huolta kiinteistöstä.
Olen myös kiinnostunut muutamaan maatilan pihapiiriin. Mahdollisesti osan vuokrasta voisi kuitata työllä. Tuotantoeläinlaitokset eivät kuitenkaan kiinnosta valitettavasti. Ajokortti löytyy ja sahakin pysyy kädessä.
Asialliset yhteydenotot, kiitos.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja