Vuokrataan: Kantorjyrsimen vuokraus Tampere

Härmälä-Rantaperkiö, Tampere
12 tou 09:20
Tyyppi: Myydään
Linkki: Kantojyrsimen vuokraus Tampere
Kauppa: RentCenter Tampere
Kaupan kaikki ilmoitukset (57)

Ilmoituksen tiedot

Kantojyrsimellä poistetaan kannot jyrsimällä. Terää liikutetaan pyyhkäisemällä sivuttain kannon päällä. Jyrsin jyrsii kantoa 1-2 cm yhdellä pyyhkäisyllä.

Vuokraamme ammattikäyttöön sopivaa kantojyrsintä, jossa pyörät pysyvät paikallaan ja jyrsinosaa liikutetaan. Edullisemmissa malleissa koko konetta käännellään pyörien päällä. Edullisempiin malleihin verrattuna kääntyvällä jyrsinosalla varustetun kantojyrsimen käyttö on huomattavasti kevyempää.

Jyrsittävä kanto voi olla enintään 35 cm korkea ja kanto voidaan jyrsiä 5 - 10 cm maan pinnan alapuolelle.

Jyrsiminen on kovaa työtä, mutta pihaan tulee todella paljon uutta käyttökelpoista tilaa, joten se on vaivan arvoinen toimenpide.

-- HUOM! -->

Olemme huomanneet, että osa Gmailiin lähettämistämme sähköposteista menee roskapostiin tai häviää kokonaan. Jos et saa vastausta viimeistään seuraavana arkipäivänä, ole hyvä ja tarkista roskapostikansiosi.

Vastaamme kaikkiin kyselyihin viimeistään kyselyä seuraavana arkipäivänä, joten jos et saa vastausta, ole yhteydessä meihin.

Voit myös kertoa puhelinnumerosi yhteydenottolomakkeella, jolloin lähetämme tekstiviestin, kun olemme lähettäneet sinulle sähköpostia.

kantojyrsin, kannon jyrsintä, kannon poisto
RentCenter Tampere

Hatanpään valtatie 40 H
33900 Tampere

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat