Puhelinneuvotteljoita etämyyntiin Sodankylään

Sodankylä, Sodankylä Keskus
19 mar 15:39
Tyyppi: Myydään
Linkki: Linkki työhakemukseen
Kauppa: Pasastar
Kaupan kaikki ilmoitukset (28)

Ilmoituksen tiedot

Tarjoamme mahdollisuuden toimia puhelin etämyyjänä omalta kotitoimistolta. Meiltä saat kattavan opastuksen/koulutuksen työhön ja tarvittavat työvälineet. Panostamme myös työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen.

Avainsana myynnissämme on ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Noudatamme tinkimättömästi asiakaslähtöistä ja hyvää kaupantekotapaa. Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön.

Lehtiä luetaan paljon ja lukijamäärät ovat olleet jatkuvassa nosteessa viime vuosina. On ilo tarjota asiakkaille laadukkaita ja tunnettuja lehtiä luettavaksi edulliseen hintaan. Soitamme kustantajien asiakasrekisteriä, jossa aikaisempia tilaajia.

Pasastar Oy on yli 30 vuotta toiminut alan suurimpiin lukeutuva telemarkkinointiyritys. Pasastarilla on 18 toimipistettä eri puolella Suomessa.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää.

Katso lisää osoitteessa www.pasastar.fi Tule heti töihin!
Pasastar

Aleksanterinkatu 1
15110 Lahti

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja