Pyöräilytarvikkeiden verkkokauppaliiketoiminta

Lempäälä, Kulju
19 mar 16:30
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Joonas
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Olemme pienen tauon jälkeen päättäneet luopua kouluprojektina alkaneen PYORATARVIKE.COMin yritystoiminnasta ajan ja mielenkiinnon loppumisen vuoksi. Näin ollen myynnissä on valmis verkkokauppapaketti sisältäen loistavat domainit (www.pyoratarvike.com/-.fi/-.net), nettihotellin, Facebook-tilin, MyCashflow-alustalla olevan verkkokaupan (tuotteet valmiina syötettyinä) ja yrityksen loppuvaraston. Koko paketin ostamalla säästyt paljon aikaa ja rahaa vievältä perustamisvaiheelta.

Verkkokauppapaketti sopii loistavasti aktiivipyöräilijälle esimerkiksi oman harrastuksen/kilpailemisen rahoittamiseen tai kivijalkaliikkeelle/pyörähuollolle, joka ei vielä ole lähtenyt nettimaailman.

Ensisijaisesti myynnissä koko paketti. Mikäli kauppoja ei synny, niin voidaan myöhemmin keskustella domaineista ja loppuvarastosta erikseen.

Hinta neuvoteltavissa kokonaisuuden mukaan. Koko paketin osalta puhutaan 8 500 hintaluokasta.

Yhteydenotot:

Harold: harold@gainoa.com, puhelimitse 040 132 7776 tai https://www.linkedin.com/in/haroldhakkinen/

Joonas: joonas@pyoratarvike.com tai puhelimitse 040 576 5855

Hakusanat: verkkokauppa, nettikauppa, yritys, yritystoiminta, liiketoiminta, yrittäjä, yrittäjälle, pyöräily, maastopyöräily, maastopyörä, maantiepyöräily, maantiepyörä, pyöräilijä, aktiivipyöräilijä, polkupyörä, pyöräilytarvikkeet, pyörätarvikkeet, pyörähuolto, shimano, vaihdevaijeri, jarruvaijeri, levyjarru, jarrulevy

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja