Jälleenvuokrataan kalustettu omakotitalo

Jyväskylä, Seppälän Teollisuusalue

800

19 mar 18:50
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Lehvätie 24
Talotyyppi: Omakotitalo
Asumismuoto: Vuokralainen
Huoneita: 3
Pinta-ala: 63 m²
Kuukausivuokra: 800
Vakuus: 1600 €
Ilmoittaja: Anssi Häkkinen

Ilmoituksen tiedot

Linkistä lisätietoja ja kuvia:

http://dy.fi/sv

Jälleenvuokrataan kalustettu omakotitalo Aittorinteeltä määräaikaisella vuokrasopimuksella 1.1.2020-31.12.2020 väliseksi ajaksi. Asuinpinta-ala on noin 63m2, jonka lisäksi kellarissa on vuokralaisen käytettävissä sauna, puuverstas ja varastotilaa esimerkiksi polkupyörälle. Huoneistossa on kaksi huonetta, olohuone, keittiö ja wc ja suihku. Varsinainen vuokranantaja asuu Espoossa, ja saattaa poiketa yläkerran asunnossaan. Käytännössä tämä on kuitenkin hyvin harvinaista.

Vuokra on 800/kk (sis. lämmityksen), jonka lisäksi vuokralainen tekee omiin nimiinsä sähkö-, vesi ja jätesopimukset, sekä ottaa halutessaan Internet-liittymän asuntoon. Vuokralaisen täytyy ottaa laaja kotivakuutus, joka sisältää irtaimiston, kiinteät huoneiston osat ja lisäksi vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Myös kahden kuukauden vuokraa vastaava vakuus tulee maksaa erilliselle tilille.

Vuokralaisen tulee tehdä pihassa välttämättömimmät työt läpi vuoden: talvella kolaamista, kesällä nurmikon leikkaamista ja syksyllä haravointia jne. Työkalut ja välineet löytyvät asunnosta, mutta esimerkiksi ruohonleikkurin bensa on vuokralaisen kustannettava itse.

Asunto sopii hyvin yksinasujalle tai pienelle perheelle. Pihassa voi rentoutua riippumatossa löhöten ja kasvimaalle saa istuttaa haluamiaan kasveja. Vuokralaisen käytettävissä ovat myös pihasta löytyvät puna- ja mustaviinimarjat. Naapurusto on rauhallista ja naapurit ystävällisiä. Läheltä löytyy hyvät lenkkipolut, ja talvella hiihtolatu lähtee ihan vierestä. Pihaan mahtuu kaksikin autoa peräkkäin ja auton saa lämmitykseen helposti. Ei lemmikkejä eikä mielellään tupakointia (toki pihalla saa tupakoida).

Yhteydenotot: Anssi Häkkinen, puh: 0407365842

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja