Sähköpyörä 1000w käyttövalmis paketti

Tampere, Tampere Keskus

1 200 €

20 mar 01:58
Tyyppi: Myydään
Tuumakoko: 26
Ilmoittaja: Eemil V
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Myyn sähköpyörän muuton vuoksi, enää ei ole järkevää tällä kulkea. Pyörän olen itse kasannut laadukkaista osista ja työ on tehty huolellisesti.

Pyörästä löytyy toimivat jarrut ja 21 vaihteinen vaihteisto. Koko kokonaisuus on uudenveroisessa kunnossa. Ajettu vain 207,4 km lyhyttä koulumatkaa.

Pyörä kulkee todella kevyesti ja käsikaasulla voi ajaa polkematta. Jaksaa hyvin mennä ylämäet, mutta jyrkimmissä kannattaa auttaa polkemalla.

Täydellä akulla ja täydellä teholla ajaessa ilman polkemista pääsee noin 30km. Tämä on siis käytännön kokeilu omassa käytössä.

Ajotietokoneesta pystyy säätämään käytännössä ihan kaikkea mitä ikinä tulee mieleen. Pystyy esim. rajoittamaan maksiminopeutta, säätämään avustustehoa ja moottorin lähtövoimakkuutta. En itsekään ole täysin perillä kaikesta.

Voi käyttää ilman sähköäkin normaalisti polkemalla, sähkövehkeet eivät vaikuta polkemiseen millään tavalla. Akku on rungossa kiinni lukolla, johon löytyy 2 avainta. Mukaan tulee laturi akulle.

Ominaisuudet:
- moottorin teho 1000w
- kantama n. 30km pelkällä sähköllä
- akku 48V 11.6Ah
- latausaika n. 4h
- mittarilukema 207,4 km

Mukaan tulevat lisävarusteet:
- vedenkestävä puhelinteline
- ajovalo
- järeä lukko (2 avainta)
- seisontajalka
- lokasuojat

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja