DJI Spark Fly More Combo minikopteripaketti

Sotkamo, Sotkamo Keskus

499 €

14 tam 14:43
Tyyppi: Myydään
Linkki: Verkkokauppaan
Kauppa: Sotkamon Keskusliike Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (20)

Ilmoituksen tiedot

DJI Spark Fly More Combo -minikopteripaketti aktiiviselle lennättäjälle. Enemmän akkuja sekä tärkeitä varusteita liikkuvalle lennättäjälle.

Erittäin pienikokoinen DJI Spark -minikopteri sisältää kaikki DJI-nelikoptereille ominaiset teknologiat. Voit tarttua kuvaushetkiin aina, kun sinusta siltä tuntuu. Ylivoimaisesti tärkein ominaisuus on se, että minikopterin lentotilaa voi hallita pelkillä eleillä. Vain kämmentä heiluttamalla minidrone nousee lentoon! Minidronessa on älykkäät lentotilat ja HD-kamera, joilla saat uskomattoman laadukkaita kuvia. Kamerassa on kaksi akselinen gimbali, joka vähentää dramaattisesti ravistelevaa ja liikkuvaa suljinefektiä pitämällä laukaukset vakaina ja yksityiskohtaisina. Innovatiivinen HD Wi-Fi -tekniikka mahdollistaa 720p reaaliaikaisen videon lähetyksen jopa 500 metrin päässä (CE). DJI Spark-minikopteri antaa sinulle mahdollisuuden käyttää luovuuttasi ilman rajoja. DJI Spark -minikopteri on älykäs, luotettava ja uskomattoman intuitiivinen.
Sotkamon Keskusliike Oy

Kainuuntie 28
88600 Sotkamo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja