Iso tontti Kukkian järvimaisemissa

Pälkäne, Luopioinen Keskus

15 900 €

28 jou 11:44
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: M. Utoslahti
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Rakenna unelmasi palveluiden äärelle kirkasvetisen ja suositun Kukkian järvimaisemaan. On se sitten omakotitalo, paritalo, monta erillistaloa tai jopa rivitalo. Sijainniltaan ja maisemiltaan tämä on ehkä Luopioisten kylän paras rakentamaton paikka!

Kauppa, ravintola, kahvila, koulu, päiväkoti, kuntosali yms palvelut ovat kaikki kilometrin säteellä. Erilaisia ulkoilureittejä lähtee moneen suuntaan lähes tontin nurkalta. Tunnin ajomatkan sisällä on mm. Hämeenlinna, Tampere, Jämsä, Valkeakoski. Alle kaksi tuntia Helsinkiin ja kansainvälisille lennoille.

Alueen kaava on valmis eikä eteen ole tulossa enää rakennuksia. Asfalttitie ja katuvalot. Tontilta on upea järvimaisema harvan mäntymetsäkaistaleen läpi. Toiseen suuntaan maisema on kaunista harvaa mäntymetsää. Nauti Lapin maisemista omalta kotisohvaltasi Etelä-Suomen sydämessä!

Alueen kaavaan on merkitty yhteiskäyttöön rantaoikeus ja venelaituri, lisäksi 60 m2:n rantasauna ja 10 m2:n talousrakennus.

Rakennuspaikan puusto on mäntyvaltaista ja maaperä kuivaa kangasmaastoa. Loiva rinnetontti. Tälle tontille rakennat terveen ja kuivana pysyvän rakennuksen.

Tutustu alueen liikuntamahdollisuuksiin tästä kartasta: https://goo.gl/maps/DzpmJ4b43nCMQ5hW7

Tutustu Luopioisten kylään: https://www.kukkialle.fi/kylat/luopioinen/

Lisätietoja Kukkiajärvestä ja sen ympäristöstä: https://www.kukkialle.fi/

Oletko kiinnostunut terveellisestä, luonnollisesta rakentamisesta? Tutustu Viherkostialaan ja rakenna halutessasi samanlainen talo (tai vaikka useampi) tälle tontille. Lue lisää: http://viherkostiala.fi/kostiala/

Osoite: Retkitie 9, 36760 Pälkäne
(https://goo.gl/maps/JiDsJm4sovuuaQHe8)
Kiinteistötunnus: 635-451-7-185
Pinta-ala: 3 187 m2
Rakennusoikeus: 600m2 + 100m2

Tontti on kaavoitettu rivitalotontiksi, mutta rakennusvalvonnan mukaan muitakin rakennuksia voidaan hyväksyä. Kauppa voidaan tehdä ehdollisena, jotta saat varmasti rakentaa juuri haluamasi rakennuksen.

Tonttiin voi tutustua omatoimisesti, tai sovitaan esittely

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja