Vector Sentinel Gen II 10-40x50 pitkään matkaan

Pieksämäki, Pieksämäki Keskus

640 €

26 maa 14:21
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Asetarvikkeet
Kaikki ilmoitukset (47)

Ilmoituksen tiedot

JUMATSUIKKELI MITEN HURJA PUTKI!!!

Lintuvehkeet kuntoon!

VECTOR Gen2 Sentinel kiikaritähtäin ja saat jalat vielä mukaan ilmaiseksi! Vector Optics on U.S.A.: lainen kiikarimerkki. 5 VUODEN TAKUU!!!

PITKÄN MATKAN kiikaritähtäin 10-40X50 punainen tai vihreä PORTAATON VALAISTU RISTIKKO, jolla löydät tarkasti sopivan sävyn jokaiseen valaistusolosuhteeseen. Säätö 1/8 MOA. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko on etsattu linssiin 2. tasolla (SFP). Lukittavat ja nollattavat korotornit.

Linsseissä on monipäällystepinnoite joka estää häikäisyä ja maksimoi valon läpäisyyden sekä suojaa linssejä mekaanisilta vaurioilta. Okulaarissa silmän näkökorjaus -2.5 - +2. Runko 30mm, 6061-T6 lentokonealumiinia, 745g ja 414mm pitkä. Silmän etäisyyden kiikarista, polttoväli on harvinaisen laaja 85mm - 92mm ja etäisyys pitkä, eli et helposti pääse puolikuun kerhoon ja pysyy paremmin silmäkulma ehjänä! Malli testattu cal 50 BMG kiväärillä, joten rekyylin kesto on hyvä. Parallaksi portaaton 10 metristä äärettömään. Hunajakenno mallinen vastavalosuoja. Vector Optisc käyttää ainoastaan laadukkaita linssejä ja sen myös huomaa! Loppu on sitten miehestä kiinni! Hinta 720e. TARJOUS 640e!

Olen virallinen Vector Optisc kiikareiden jälleenmyyjä. Minulta ostetuille kiikareille myönnetään 5 vuoden takuu! (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonneille vaan viralliselle maahantuonnille, koska verot ja tullit on oltava maksettu.) Kiinan ja kansainvälisissä verkkokaupoissa on paljon kopiota näistäkin kiikareista! Kopiot on vain tehty näyttämään aidolta. Kopioissa linssit voivat olla muovia, kun taas aidossa linssit ovat aina hiottua lasia. Takuutodistuksen ja varmasti aidot kiikarit saat jälleenmyyjältä.

Ehdottomasti varmin yhteys on sähköposti!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja