Joulupukki ja tontut Tuusula/Kerava/Hakunilan alue

Vantaa, Rekola

70 €

3 jou 21:58
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Joulupukin poppoo
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Tällä kertaa ei isännän tai emännän tarvitse olla pitelemässä poroja. Kutsu kotiisi mukava joulupukki sekä kaksi reippaan iloista tonttua.

Me teemme lasten joulusta odottamisen arvoisen ja tuomme terveisemme Korvatunturilta. Otamme huomioon myös eri-ikäisten lasten tarpeet ja kohtaamme hienovaraisesti niin ujommat kuin rohkeamminkin lähestyvät lapsoset. Olemme tottuneet kotipuolessamme eri-ikäisiin lapsiin sylivauvoista teineihin sekä lemmikkeihin. Joulupukilla on paljon kokemusta lapsista ja nuorista mm. työtehtävien johdosta.

Kyselemme kuulumisia ja esitämme osuvia kysymyksiä, jos meillä on etukäteen hieman kotitonttujen vinkkaamia tietoja esimerkiksi harrastuksista, kotieläimistä, päiväkoti- tai koulumaailmasta ja kavereista. Jos on toiveissa, voimme hieman laulattaakin lapsia. Viivymme noin 15 minuuttia.

Toimitamme lahjat ja hyvää joulumieltä Itä-Uudellamaalla edellä mainituilla alueilla. Kutsujen ja tilanteiden niin vaatiessa joustamme toki alueiden ja aikataulujen suhteen mahdollisuuksien mukaan.

Tuusulan Hyrylä ja lähialueet - Kerava klo 13-16,
Hakunila, Nissas, Itä-Hakkila, Vaarala 17-20

Ota yhteyttä joulupukkipoppoo@gmail.com tai puhelinnumerosta whatsappilla tai soittamalla klo 18 jälkeen.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja