Parturi-kampaamon liiketoiminta

Espoo, Tapiola
3 jou 22:05
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Länsituulentie 1
Pinta-ala: 117 m²
Ilmoittaja: Kati

Ilmoituksen tiedot

Oletko haaveillut oman parturikampaamon perustamisesta tai sellaisen ostamisesta?

Nyt siihen tarjoutuu loistava mahdollisuus, kun Espoon Tapiolassa 18 vuotta toimineen parturi-kampaamon liiketoiminta tulee omistajan sairastumisen vuoksi myyntiin.

Liike on toimintansa aikana tullut tutuksi koko perheen laadukkaana parturikampaamona, jonka tärkein arvo on ollut tyytyväinen asiakas ja tarjoamiensa palveluiden laatu.

Nyt myyntiin tuleva "avaimet käteen" - liiketoimintapaketti sisältää kaiken parturi-kampaamon toiminnan jatkamiseen tarvittavan; näyttävän ja nykyaikaisen liiketilan, kaikki liiketilassa olevat kalusteet, parturi-kampaamon välineistön, työtilat kuudelle (6), Avoinna24 internet ajanvarauksen, Tehden kassajärjestelmän, Nets maksupäätteen, internetsivut, puhelinnumeron ja puhelimen, Sonos äänentoistojärjestelmän, Verisuren turvajärjestelmän, alan parhaat tekniset- ja myyntituotteet (Redken, Wella, ym) loistavine tukkurisopimuksineen sekä muut liiketilan laitteet ja tarvikkeet (moccamaster, dyson, pesutorni jne).

Bonuksena loistava maine laadukkaana koko perheen parturikampaamona ja mieluisana yhteistyökumppanina.

Liiketoiminta myydään omistajan sairastumisen vuoksi. Uusi omistaja voi jatkaa liikkeen toimintaa 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Vanha omistaja avustaa toiminnan alkuun.

Loistava mahdollisuus ammattilaisille, jotka haluavat lyödä hynttyyt yhteen saman katon alle ja yhdistää loistavan toimitilan ja palvelukonseptin omaan toimintaansa.

Vapaana myös tuolipaikka yrittäjälle, sopimusyrittäjyys- tai vuokratuolisopimuksella. Myös opiskelijoille tarjolla loistavia työharjoittelumahdollisuuksia. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin!

Tiedustelut ja näytöt;
Kati p. 050 550 8521

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja