Lumilinko sähkö.uusi TAKUU 2v

Nokia, Nokia Keskus

699 €

3 jou 22:59
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Pete
Kaikki ilmoitukset (11)
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse

Ilmoituksen tiedot

Lumilinko 208cc sähköstartti UUSI/Valmiiksi koottu ja koekäytetty 15min ja voi koekäyttää ennen ostopäätöstä.

Laatumerkki eikä mikään halpa kiinanihme.Takuu 2v tehtaan paketissa.Ostettu kodin terrasta 27.10/2019 Takuukuitti löytyy.
Saa hyvin varaosia .
4 tahti
sähköstatti!

MTD SM ART ME 61

Kaksivaihelinko, jossa yhdistyvät tehokkuus ja mukavuus. Soveltuu mainiosti pienten ja keskisuurien omakotipihojen hoitoon.

Mallinumero 31AW63F2678

Tekniset tiedot:

Moottori MTD Thorx 70 talvimoottori 3600 Kierr. Min.Sähköstartti (230V)Vaihteet eteen 6Vaihteet taakse 2PyörävetoRengaskoko 15 x 5, talvikuvioUlosheiton sivuttaissäätö 180o, vipusäätöTyövalo

Ominaisuudet:

Vaihteensiirto toimii helposti ohjauspaneelista.Lumen heittosuuntaa voit säätää todella helposti ja vaivattomasti ohjauspaneelissa sijaitsevasta vivusta.Säädettävät liukujalakset parantavat ohjattavuutta ja estävät ajoalustan vaurioita.Katkaisupultit parantavat käyttöturvallisuutta ja suojaavat laitetta vaurioilta.MTD:n kaksivaihelingoissa on Xtreme- ruuvimurskain, jonka hammastettu reuna hienontaa paakkuuntuneen lumen ja jään ennen linkoamista. Ruuvissa on varmuussokka jokaiselle siivekkeelle erikseen. Varmuussokan katketessa pysähtyy vai kyseisen ruuvin siiveke ja voit jatkaa työtäsi keskeytyksettä.
Nopein saa nyt HALVALLA ennen lumien tuloa!
Suositushinta: 990e
Koska isokokoinen niin voidaan myôs tuoda pakulla lähiseudulle pientä kosvausta vastaan

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja