2h+kt+s+lasitettu parveke 17 m², 51,5 m2

Seinäjoki

207 000 €

4 jou 07:31
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kniipinkuja 2 A 15
Talotyyppi: Kerrostalo
Huoneita: 2
Linkki: Asunnon tarkemmat tiedot asuntoekonomin sivuilta
Kauppa: Asuntoekonomi
Kaupan kaikki ilmoitukset (42)

Ilmoituksen tiedot

NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittely . Astu sisään asuntoon ja liiku asunnossa vapaasti 3D-virtuaaliesittelyn avulla alla olevasta linkistä!
https://roundme.com/tour/511159/view/1692380/

Valoisa ja moderni päätyhuoneisto, jossa ikkunat suuntautuvat kolmeen ilmansuuntaan. Erittäin fiksusti toteutettu pohjaratkaisu! Huoneistossa on lasitettu, tilava 17,2 m²:n suuruinen parveke, joka toimii lisäolohuoneena varhain keväästä aina myöhälle syksyyn saakka. Parveke suuntautuu Kyrkösjärven suuntaan länteen, jolloin voit nauttia laajalle parvekkeelle suuntautuvasta päivä-/ilta-auringosta.

Olohuoneen länsipäädyssä on suuret lattian rajasta nousevat ikkunat ja pohjoispäädyssä on toiset ikkunat, jotka tuovat huoneistoon reilusti luonnonvaloa. Keittiössä on nykyaikaiset kodinkoneet ja hyvin kaapistotilaa. Eteisessä ja makuuhuoneessa on peililiukuovikaapistot. Käynti makuuhuoneeseen on toteutettu tilaa säästävällä käytännöllisellä liukuovella. Huoneiston kuivissa tiloissa on laadukas ja kestävä vinyylilankkulattia.

Eteisen, keittiön ja olohuonen alueella on tyylikäs kattoon upotettu kiinteä led-valaistus. Kylpyhuoneessa on tilaa myös kodinhoidolle kaapistoineen. Huoneistossa on kauttaaltaan miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Kylpyhuoneessa lattialämmitys on toteutettu sähkövastuksin. Kyrkösjärven monipuoliset ulkoilumahdollisuudet mm. elämysliikuntareitit ja uimaranta ovat aivan ääressä.

Taloyhtiöstä löydät lisätietoa osoitteesta www.reveal.fi ja huoneistokohtaiset tiedot löydät osoitteesta www.asuntoekonomi.fi . Autopistokepaikkoja ja autokatospaikkoja on ostettavissa erillisillä osakekirjoilla. Terveyskeskus ja sairaalanmäen palvelut n. 500 m. Seinäjoen keskustaan ajat autolla alle 10 minuutissa!

-Ilmoituksessa näkyvä kuvamateriaali on havainnemateriaalia.

Lisätietoa ja varaukset: Matti Leskinen ekonomi, LKV / 040 8494 373.
Asuntoekonomi

Loukontie 7
60550 Nurmo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja