3h+k+s+lasitettu parveke 19 m², 71,5 m2

Seinäjoki

279 000 €

4 jou 07:37
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kniipinkuja 2 A 17
Talotyyppi: Kerrostalo
Huoneita: 3
Linkki: Asunnon tarkemmat tiedot asuntoekonomin sivuilta
Kauppa: Asuntoekonomi
Kaupan kaikki ilmoitukset (41)

Ilmoituksen tiedot

NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittely . Astu sisään asuntoon ja liiku asunnossa vapaasti 3D-virtuaaliesittelyn avulla alla olevasta linkistä!
https://roundme.com/tour/511271/view/1692802/

Neljännen kerroksen hyvin varusteltu läpitalon kolmio. Asunnossa on koko huoneiston levyinen lasitettu, tilava 19 m²:n suuruinen parveke, joka toimii lisäolohuoneena varhain keväästä aina myöhälle syksyyn saakka. Kuumimmilla kesähelteillä asunnon saa viilennettyä huoneiston varustukseen kuuluvalla ilmalämpöpumpulla. Parveke suuntautuu Kyrkösjärven suuntaan länteen, jolloin voit nauttia laajalle parvekkeelle suuntautuvasta päivä-/ilta-auringosta. Suurelle parvekkeelle on kulku sekä olohuoneesta että päämakuuhuoneesta.

Tähän valoisaan, hyvin suunniteltuun asuntoon astuessasi avautuu näkymä eteisestä olohuoneen lävitse suurten lattian rajasta nousevien ikkunoiden lävitse länteen luonnonkauniin Kyrkösjärven suuntaan. Keittiössä on nykyaikaiset kodinkoneet ja hyvin kaapistotilaa. Keittiön kaapistotilaa lisää oleellisesti kaksi korkeaa pystykaappia. Eteisessä ja makuuhuoneissa on peililiukuovikapistot. Päämakuuhuoneessa liukuovikaapisto on asennettu koko huoneen leveydelle. Huoneiston kuivissa tiloissa on laadukas ja kestävä vinyylilankkulattia.

Eteisen, keittiön ja olohuoneen alueella on tyylikäs kattoon upotettu kiinteä led-valaistus. Kylpyhuoneessa on tilaa myös kodinhoidolle kaapistoineen. Huoneistossa on kauttaaltaan miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Kylpyhuoneessa lattialämmitys on toteutettu sähkövastuksin. Kyrkösjärven monipuoliset ulkoilumahdollisuudet mm. elämysliikuntareitit ja uimaranta ovat aivan ääressä. Terveyskeskus ja sairaalanmäen palvelut n. 500 m. Seinäjoen keskustaan ajat autolla alle 10 minuutissa!

-Ilmoituksessa näkyvä kuvamateriaali on havainnemateriaalia.
Asuntoekonomi

Loukontie 7
60550 Nurmo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja