Mahtava tuulimylly ja 5,52h maata

Kerava, Alikerava

65 000 €

4 jou 10:11
Tyyppi: Myydään
Huoneita: 6
Maa: Viro
Ilmoittaja: Mervi Lönnfors

Ilmoituksen tiedot

Myydän elämänmuutoksista johtuen pikamyyntihinnalla Virossa, Raplan kunnassa sijaitseva tuulimylly(Põlma Tuulik) ja sivurakennus. Kuusikerroksisen tuulimyllyn pinta-ala on 455,9m2, pohjapinta-ala 293m2. Kiinteistöllä on sähkö- ja vesiliittymät, ja paikallinen imeytyskenttä. Mylly sijaitsee kaikkien tuulien risteyskohdassa ja on myös erittäin avoin auringolle, joten on erityisen suotava sekä tuuli- että auringonsähkön tuotantoon. Kiinteistökokonaisuus koostuu kahdesta eri kiinteistöstä, johon kuuluvat metsä-, ruoho- ja peltomaa. https://www.city24.ee/et/kinnisvara/aripindade-muuk/Rapla-vald-Polma-kula/2218418

Sivurakennuksessa on kaksi takka-/juhlasalia, perinteinen suomalainen sauna ja höyrysauna, lepo- ja pesutilat sekä WCt. Sivurakennukselle on myös laajennuslupa/-projekti toiselle kerrokselle./sivurakennus on 5-6v seissyt tyhjänä/ Mylly itse on perintösuojattu, mutta sivurakennus ei.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, voidaan sopia myös esittely. +372 5050441

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja