Viikko-osake KATINKULTA vko 48

Sotkamo, Vuokatti

1 500 €

4 jou 17:03
Tyyppi: Myydään
Huoneita: 2
Pinta-ala: 117 m²
Ilmoittaja: Essi
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Eli myytävänä viikko-osake vkolle 48 Holiday Club Katinkultallasta, 88610 VUOKATTI. Kyseessä 82,5 m2 + parvi 35 m2. Makuutilat 6+2.

Hintaan kuuluu:
-vko 48 lomaosake
-kaksi kylpylä osaketta, eli jokaiselle päivälle on 4 uintiranneketta,
- yksi keilailu osake, eli joka päivä on tunnin keilailuvuoro.

Näistä kertyy maksettavaa / vuosi:
Perusvastike osakkeesta on 317,50
kylpylä osake X 2 ja keilailu osake yhteensä 203,24
palveluvastike, eli loppusiivous 132,69
Vuonna 2017 tehty sisäremontti, 167,10 euroa. (Kuvassa lisätietoa maksusta)
Eli kartassa D talon kohdalla on ympyrä. Kyseessä paritalo, jossa toisella puoella hyvin hiljaiset naapurit. Järven puolelle on huoneistosta makuuhuone, keittiö ja olohuone. Muutoinkin viikko 48 on hyvin rauhallinen viikko, mihinkään ei ole jonoja, kylpylässä tilaa aina, kun sinne menee.
Makuuhuoneita on kaksi, parvi ja pitkän mallisen olohuoneen voi jakaa paljeovella kahtia, jolloin syntyy neljäs makuuhuone. Siellä on ns. kaappisängyt, jotka voi nostaa piiloon päivän ajaksi. Eli 4 x 2 sänkyä.Tässä talossa tehtiin remontti 2017, jolloin uusittiin vessa, sauna- ja kylpyhuone, keittiötä uudistettiin ja kaikkien tilojen tekstiilit vaihdettiin ja pinnat maalattiin. Ulkoeteisessä on kuivauskaappi ja pihalla varasto, jossa on takkapuita ja mm. auton lohkolämmitystä varten jatkoroikka. Huoneiston varustetaso on hyvä. Kaikki tarvittava löytyy valmiina. Lakanat, pyyhkeet, pyykinpesuaineet, wc- ja talouspaperit, astianpesuaineet.
Jos kysyttävää, laita rohkeasti viestiä!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja