Omakotitalo/vapaa-ajan asunto

Forssa, Forssa Keskus

140 000 €

5 jou 15:33
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Latovainiontie
Huoneita: 6
Pinta-ala: 228 m²
Ilmoittaja: HooTee

Ilmoituksen tiedot

Myynnissä asuinneliöltään 228 m2:n kokoinen 6 huonetta + keittiö + kodinhoitohuone + saunaosasto + 2 WC:tä sisältävä omakotitalo/vapaa-ajan asunto Latovainiossa.

Neliöt sijaitsevat kahdessa tasossa ja itse talo on tilava ja avara elää ja asua. Asunto käy sekä omakotitalona, että vapaa-ajan asuntona isommallekin seurueelle. Talossa on sähkölämmitys sekä kahdessa tasossa ja molemmissa kerroksissa on omat varaavat takat, jotka tuovat lämpöä ja tunnelmaa. Ruokailuhuoneessa ja sen jatkeena olevassa olohuoneessa on tilaa ja avaruutta, ja kulku tilaan onnistuu kätevästi suoraan keittiöstä. Makuuhuoneita riittää useammallekin ihmiselle tai käyvät myös hyvin työhuoneina tarpeen mukaan. Saunaosastolla rentoudut sekä kesällä että talvella ja kulku pihalle käy kätevästi tilan vieressä olevan toisen uloskäynnin kautta.

Kiinteistöön kuuluu lisäksi kylmä varasto sekä autotalli, jonka vuoksi kokonaisneliötä asunnossa on 288 m2. Tontti on iso (noin 6300 neliötä) ja tuo omistajille omaa rauhaa. Valtatie 2:lle matkaa kuitenkin alle 2 km, josta siirtyminen alla mainittuihin etäisyyksiin onnistuu nopeasti.

Etäisyydet:
- Forssa keskusta 7 km
- Hämeenlinna 62 km
- Tampere 86 m
- Turku 90 km
- Pori 120 km
- Helsinki 130 km

Ota rohkeati yhteyttä mikäli olet kiinnostunut ja TARJOA!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja