Lou Krieger: Pokerinpelaajan käsikirja

Jyväskylä, Pappilanrinne-Pappilanvuori

7 €

7 jou 01:44
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Kimmo
Kaikki ilmoitukset (1067)
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse

Ilmoituksen tiedot

Pokeri on korttipelien kuningas. Kansainvälisten turnausten ja Internet-pelien suuret potit ovat houkutelleet suomalaispelaajiakin ryhtymään ammattilaisiksi. Ennen kuin uhkapelille luovuttaa koko lompakkonsa, on paras opetella pelin säännöt perusteellisesti.

Pokerinpelaajan käsikirja johdattaa niin aloittelijat kuin pidempään pelanneetkin maailman suosituimman korttipelin saloihin. Harrastaapa pokeria sitten ystävien seurassa tai suurten setelien toivossa, voittoon vaaditaan aina muutakin kuin onnea. Varmaa voittoa ei voi kenellekään luvata, mutta säännöt syvällisesti tuntevalla pelaajalla on siihen entistä paremmat mahdollisuudet.

Kirjassa perehdytetään kaikkiin pelipöydässä tarvittaviin taitoihin. Kannattaako bluffata ja mitä on semibluffaus? Koska panosta kannattaa korottaa? Mitä vastustajan eleet ja ilmeet kertovat hänen korteistaan ja kuinka tätä tietoa voi käyttää omaksi hyödyksi? Kuinka selvä voittajakäsi pelataan viisaasti loppuun asti?

Kaikkein suosituimman pokeripelin eli Texas holdemin lisäksi kirjassa opastetaan pelaamaan neljää muuta pokeripeliä. Myös pokeritermit, voitokkaat pelitaktiikat ja erilaisten käsien todennäköisyydet tulevat Pokerinpelaajan käsikirjan ansiosta nopeasti tutuiksi.

1. p. 2006, WSOY, 256 s. Kierrekantinen kirja kansineen on mielestäni todella hyväkuntoinen.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja