Kaksio Keimolasta

Vantaa, Kivistö

174 000 €

12 jou 19:50
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Lincolninaukio 3 A1
Talotyyppi: Kerrostalo
Huoneita: 2
Pinta-ala: 41 m²
Ilmoittaja: Sami Fuss

Ilmoituksen tiedot

Asunto sijaitsee Keimolan vanhan moottoriradan päällä, mikä heijastuu alueen talojen julkisivuissa. Keimolassa on luonnonläheiset ulkoilumahdollisuudet ja nopeat bussiyhteydet Kivistöön (3 min.) ja sieltä junalla keskustaan (HKI) tai Tikkurilaan. Lähin bussipysäkki löytyy talon vierestä ja kävellenkin matka juna-asemalle kestää n. 13 min. Asunto sijaitsee kävelykadun vieressä, jonka suuntaan ikkunat osoittavat.

Asuinalueen viereltä vie hiekkatie Keimolan pururadoille ja lähistöltä löytyy myös golfkenttä.

Asunnossa on loistava ja avara pohjaratkaisu. Iltaisin voi nautiskella ilta-auringon laskusta suuresta ikkunasta. Tilava kylpyhuone on iso plussa. Asunnon tilavat kaapit ja irtaimistovarasto antaa reilusti säilytystilaa.

Rakennuksen pohjakerroksessa on tilavat pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot ja Smartpost-piste.

Asunto on osa Lakean omaksi-konseptia, mikä luo vähemmän paineita asunnon oston suhteen esimerkiksi ensimmäisen asunnon hankkijalle tai pienemmän riskin sijoittajalle. Esimerkiksi ensimmäistä asuntoa harkitsevan ei tarvitse huolehtia ensiasunnon ostajan statuksen menetyksestä tällä konseptilla. Alla linkki lisätietoihin Omaksi-konseptista.
https://lakea.fi/kodit/omaksi-kodit/

Tässä on hyvä kohde myös säästäjälle, sillä sijoitat asuesssasi asuntoon! Kerromme mielellämme lisää Omaksi-konseptin rahoituksesta ja asuntoon sijoittamisesta!

Myyntihinta: 26 534 ja velkaosuus n.147 466
hoitovastike 246/kk
rahoitusvastike 501,27/kk laskee vuodelle 2020 477,40
vesimaksu 17/asukas ja tasataan vuosittain
lisätietoja: fussami(at)gmail.com

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja