Mökki syötteellä (Syötteen Helmi)

Oulu

50 €

2 tam 19:42
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Pärjäntie 5A
Pinta-ala: 75 m²
Ilmoittaja: Otto väyrynen

Ilmoituksen tiedot

Tervetuloa lomailemaan Syötteen kauniisiin maisemiin!

Syötteen helmi sijaitsee omassa rauhassa Luppoveden läheisyydessä. Iso-Syötteen laskettelurinteet ovat kävelymatkan päässä n. 600m ja valaistuille hiihtoladuille pääset suoraan pihasta. Iso-Syöte tarjoaa myös mukavan ympäristön lumikenkäilyyn ja maastopyöräilyyn.

Nykyaikaisesti varusteltu paritalon pääty tarjoaa erinomaiset puitteet lomailuun harrasteiden ääressä, mutta kuitenkin omassa rauhassa metsän keskellä Luppoveden läheisyydessä! Olohuoneen isoista ikkunoista avautuu näkymä Luppovedelle ja pikkusyötteelle, kun taas keittiön ikkunasta voit ihailla isosyötteen rinteitä!

Alakerran makuuhuoneissa (2kpl) on sänkypaikkoja neljälle. Lisäksi olohuoneen sohvasta saa lisävuoteen kahdelle. Parvella on kaksi sänkypaikkaa ja lisäksi neljä irtopatjaa. Mökillä on myös matkasänky perheen pienimmälle.

Vuokraan sisältyy aina takkapuut. Loppusiivouksen ja liinavaatteet voit tilata lisähintaan.

Varaukset voi tehdä ottamalla minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. (syotteen.helmi@gmail.com). Hinnat on päivitetty toukokuuhun 2020 asti. Nettimökissä nimellä Syötteen Helmi. Erikoisviikonloput voidaan hinnoitella erikseen. Kysy rohkeasti tarjous muille ajoille!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja