Nussbaum Jumbo Lift 3500 NT Saksinostin

Riihikallio, Tuusula

4 950 €

5 hei 12:33
Tyyppi: Myydään
Linkki: Katso tarkat tiedot tästä linkistä
Kauppa: Suomen Työkalu Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Hydraulinen helmoista nostava saksinostin. Nostokyky 3500 kg
Jatkettavat nostosillat. Soveltuu hyvin myös pakettiautojen nostoon.

Jumbo Lift 3500 NT on täysin hydraulinen saksinostin, jossa ei ole elektronisia tai paineilmalla toimivia osia alttiina lialle tai mekaaniselle kulumiselle.

Soveltuu erittäin hyvin korjaamon yleisnostimeksi. Pitkät, jatkettavat nostosillat mahdollistavat myös esimerkiksi Transporter T5 (lyhyt akseliväli), Vito ja Vivaro kokoluokan pakettiautojen nostamisen oikeista nostopaikoista.

Vapaa pääsy auton huoltokohteisiin joka puolelta sekä alta. Nostaa korjaamon tuottavuutta lisäämällä autopaikkojen määrää. Kahden 2-pilarin paikalle kolme Jumboliftiä.

Nostin on helppokäyttöinen ja sille ajo on nopeaa. Nostimen stabiliteetti on markkinoiden paras. Tekniikka perustuu kahden ristiin kytketyn sylinteriparin käyttöön ja on ollut Nussbaumilla käytössä vuodesta 1985 asti.

Ongelmattoman rakenteen ansiosta Jumboliftin käyttöikä on moninkertainen kilpaileviin nostimiin verrattuna. Ainoa asiakkaille jäävä huoltotoimenpide on nivelten voitelu (rasvanipat) aika-ajoin tai esimerkiksi nostimen pesun jälkeen.

Valmistusmaa Saksa

- Nostokyky: 3500 kg
- Nostoaika: 30 s.
- Nostokorkeus: 2000 mm
- Minimikorkeus: 105 mm
- Ajosillan pituus: 1460 - 2160 mm
- Ajosillan leveys: 610 mm
- Leveys: 2020 mm
Suomen Työkalu Oy

Amerintie 1
04320 Tuusula

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja