Omakotitalo Alavieskan keskustassa 4h+k+ph+s+wc

Alavieska, Alavieska Keskus

125 000 €

13 jou 19:47
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kraatarintie 15
Talotyyppi: Omakotitalo
Huoneita: 4
Pinta-ala: 120 m²
Ilmoittaja: Kari Sipilä

Ilmoituksen tiedot

Lapsiperheen unelmakoti loistavalla paikalla. Tilava päätytontti sijaitsee turvallisen kadun varrella ja se rajautuu kahdelta sivulta kunnan puistoon/metsään.

Talossa on tehty mittavia remontteja vuodesta 2011 lähtien. Huonetiloja on muutettu nykyaikaisemmiksi ja lähes jokainen pinta on uusittu. Kylpyhuone sekä sauna on uusittu täysin. Vuotamaton vanha katto on vaihdettu uuteen tiilikuviopeltiin, jolloin samalla on asennettu aluskate sekä koneellinen ilmanvaihto. Talosta on purettu päätykotelot ja tilalle on rakennettu oikeat räystäät. Talon ulkopinnat on maalattu samalla läpikotaisin. Vesiputket on vedetty pintaan jo aikaisemmin ja ikkunat on myös uusittu.

Pihalla on juuri valmistunut pihasauna, joka löylyttää yli kymmenen kylpijää kerrallaan. Pihasaunassa on sähköt, mutta vesi liikkuu ämpärein. Saunasta pääsee vilvoittelemaan yli 11 m2:n pukuhuoneeseen tai mansikkamaan viereen terassille.

Pihaa suojaa kuusiaita Alavieskantielle päin. 14-väyläinen frisbeegolf-rata alkaa heti takapihalta. Pihalla on myös puuliiteri sekä isohko hiekkalaatikko. Talon olohuoneesta on kulku takapihan erittäin tilavalle n. 50 m2:n osittain katetulle terassille. Terassille paistaa aurinko alku-iltapäivästä aina illan viimeisiin säteisiin ja on todella lämmin paikka aina auringon näyttäytyessä.

Lämmitysjärjestelmänä toimii öljylämmitys, jota kuluu 1100 litraa/vuosi. Öljylämmitystä vähentämään on muurattu varaava Nunnauunin takka-leivinuuni. Talossa on myös ilmalämpöpumppu, joka tarjoaa lämmityksen lisäksi mukavaa viilennystä kuumiin kesäpäiviin.

Kraatarintie on juuri uusittu perinpohjin, mukaanlukien salaojat sekä katuvalot. Viimeinen pinta tehdään keväällä 2020. Asuinalue on mukavan turvallinen ja rauhallinen, mutta lapsille riittää silti leikkikavereita. Kouluun on matkaa alle kilometri ja reitti on koko matkalta pyörätietä.

Olisiko tämä perheenne uusi, rakkaudella rakennettu koti? Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan kotiimme!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja