Samsung CLX 3175FN monitoimitulostin, värilaser

Tuusula, Hyrylä

50 €

14 jou 23:23
Tyyppi: Myydään
Oheislaite: Tulostimet
Ilmoittaja: marko korttila
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Paljon kehuja saanut ja aikoinaan (onkohan vieläkin) maailman pienin värilasermonitoimitulostin, eli tulostaa, kopioi ja skannaa. Voit lukea kehuja esim tästä: https://www.alatest.fi/arvostelut/tulostimet/samsung-clx-3175/po3-62021839,31/

Laitteessa LCD näyttö, jolla voit selata selkeästi laitteen valikkoja ihan suomeksi. USB-piuhan lisäksi verkko-ominaisuus, eli LAN, joka on se varmin valinta etätulostukseen toisin kuin wifi.

Tulostimessa muutonyhteydessä skannausluukun toinen saranatappi murtunut, mutta ei juurikaan haittaa skannauksenkäyttöä (muovikolvauksella saisi kuntoon).
Tulostinta olis hyvä putsata, tekee mustan raidan yhteen kohtaan paperia. Luulin että kuvarumpu on rikki ja se vaihdettu kun oli helppo itse vaihtaa, mutta itse kuvarumpuhan maksoi maltaita!, Vika siis ei ollut kuvarummussa, vaan mitä ilmeisemmin vain likaisuudessa....en tiedä kun en ole tulostinhuoltaja. Katso kuva, jossa skannattu kuva, siinä näkyy ko raita.

Kaikissa neljässä kasetissa värijauhetta jäljellä.

Nouto

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja