Hevostavaraa kaupan

Polvijärvi, Kinahmo

5 €

15 jou 00:32
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Hanski
Kaikki ilmoitukset (4)
Toimitustapa:
Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse

Ilmoituksen tiedot

Mustat suitset (full) 15e. Ostettu käytettynä. Pientä kulumaa, mutta on vielä ihan täysin käyttökelpoiset.
Mustat nahkaohjat 5e tai 3e suitsien kanssa. Ostettu käytettynä.

Ruskeat suitset ohjineen (cob) 5e. Ostettu käytettynä. Täysin käyttökelvolliset, mutta kulumaa löytyy ja niskahihnasta on otettu sellainen koriste pois niin siitä on jäänyt jäljelle reikiä.
Ruskeat kangasohjat 5e. Ovat hyvässä kunnossa, vaikka ovatkin käytetyt.

Musta turpahihna 4e. Ostettu käytettynä. Hyvässä kunnossa, muutama lisäreikä on todennäköisesti tehty tuohon.
Mustat nahkaohjat 5e. Ostettu käytettynä, ovat edelleen hyvässä kunnossa.

V.punaiset päitset (shettis) 3e. Ostettu käytettynä. Löytyy paljon kulumaa, joten ei siis todellakaan enää uuden veroiset.
Pinkit pörröpäitset (shettis) 5e. Ostettu uutena ja ollut käytössä ainoastaan puuhevosilla. Pientä kulumaa niskahihnan reikien ympärillä ja pientä ruostetta metalli osissa mutta muuten ihan hyvässä kunnossa ja vetää vertoja lähes uusille.

Ruskeat päitset (poni) 5e. Ostettu uutena ja ollut kerran ponilla käytössä ja muuten pelkästään puuhevosilla. Pientä likaa ja ruostetta ja naarmuja löytyy, mutta muuten ovat kuin uudet.
Valkoinen riimunnaru 3e. Ostettu uutena ja ollut käytössä ainoastaan puuhevosilla ja keppareilla. Purkautumia löytyy aika paljon, mutta ajaa vielä täysin asiansa.

v.siniset päitset (cob) 5e. Ostettu uutena ja ollut ainoastaan puuhevosilla käytössä. Vähän likaantuneet, mutta muuten on kuin uudet.

Haku vain Kinahmosta. Jos hinta ei miellytä niin saa tarjota, tarkoitus päästä ylimääräisistä tavaroista eroon. Saa myös kysyä, jos jokin mietityttää. Katso myös muut ilmoitukset

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja