Hevostavaraa

Polvijärvi, Kinahmo

5 €

15 jou 00:47
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Hanski
Kaikki ilmoitukset (4)
Toimitustapa:
Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse

Ilmoituksen tiedot

Vihreä satulahuopa (full) 5e/kpl. Näitä on kaksi kappaletta. Ostettu käytettynä. Vielä ovat melko napakat, vaikka kulumaa löytyy aikalailla. Toinen vaatii varmasti pesun ennen käyttöä ainakin.

Valkoinen satulahuopa (full) 8e. Ostettu kirppikseltä. Ottanut vähän väriä punamultamaalista, joten kannattaa pestä ennen käyttöä.

Sininen satulahuopa (full) 4e. Ostettu käytettynä kirppikseltä. Menettänyt jo muotonsa, lörpsähtänyt huopa, vaikka seuraavalle puuhevoselle jos ei enää oikealle hevoselle halua ottaa käyttöön.

Otsapannat 1e/kpl, alin ilmainen. Ostettu kirppiksiltä. Ylin konjakin värinen on aika napakka ja hyvässä kunnossa oleva, toinen ruskea on löysähkö, johon on itse laitettu nuo tähdet. Musta-valkoiseen on itse liimattu nuo timantit, jotka saa halutessaan ottaa pois. Ei välttämättä kestä nuo timantit tuossa oikealla hevosella. Alimpana olevassa valkoinen osa on jo aika pahasti halkeillut, mutta muuten ihan ehjä.

Mustat fleecepintelit 7e/4kpl. Ostettu käytettynä. Ovat aika isot. Voi löytyä joitain roskia, mutta yritän enimpiä irrottaa ennen myyntiä. Ovat muuten hyvässä kunnossa.

Suojat 5e. Ostettu käytettynä. Kulumaa löytyy molemmista, mutta ovat kuitenkin vielä ihan käyttökelpoiset.

Haku vain Kinahmosta. Jos hinta ei miellytä niin saa myös tarjota, tarkoitus on vaan päästä ylimääräisistä tavaroista eroon. Saa myös kysyä, jos jokin mietityttää. Katso myös muut ilmoitukset!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja