Hevostavaraa

Polvijärvi, Kinahmo

5 €

15 jou 01:04
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Hanski
Kaikki ilmoitukset (4)
Toimitustapa:
Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse

Ilmoituksen tiedot

Ruskeat fleecepintelit 3e/2kpl. Ostettu uutena ja ollut käytössä pelkästään puuhevosilla. Yritän enempiä roskia vielä irrottaa ennen myyntiä.

Viininpunaiset joustopintelit 5e/4kpl. Ostettu käytettynä. Joitain kuminauhoja on purkautunut ja roskia voi löytyä, mutta enimmät yritän poistaa.

Puna-mustaruutu joustopintelit 7e/4kpl. Ostettu uutena eikä ole käytetty ollenkaan. Ovat siis täysin uudet.

Hikiviila 3e. Ollut joskus tallilla harjapakissa, mutta en muista onko koskaan käytetty. On siis varmasti lähes käyttämätön ainakin. Väri on tästä haalistunut ja vielä haalealla näkyy mustejälkiä, mutta suurimman osan sain pois ihmesienellä.
Penny girl- pehmuste 1e. Ei käytetty ollenkaan. Yritetty irrottaa tuota tekstiä, siinä onnistumatta.
Kuolaimet 5e. Ostettu käytettynä.
Tutit 2e. Ostettu uutena eikä ole ollut kuin puuhevosilla käytössä, joten on kuin uudet.

Harjat 1-4e. Violetti (3e) ollut käytössä tallilla sekä keppareilla ja puuhevosilla. Suurin osa tekstistä saatu hinkattua pois, mutta pieni jälki siihen jäänyt silti.
Pinkki (4e) ollut ainoastaan puuhevosilla ja keppareilla käytössä. Pari timanttia lisätty, jotka lähtevät varmasti pois helposti.
Vihreä-sininen (4e) ollut ainoastaan kanssa keppareilla ja puuhevosilla käytössä.
Vihreä kavioharja (2e) uutena ostettu ja käytössä ainoastaan vähäisesti puuhevosilla. Mustekynän jälkiä jäänyt, mutta ovat lähes huomaamattomia.
Sininen (1e) ostettu kipparilta. Tussilla kirjoitettu Reiska, mutta sain siitä suurimman osan pyyhittyä pois, joten näkyy enää ainoastaan tosi haaleasti.

Kaviokoukut 1-2e. Uutena kaikki ostettu paitsi tuo metallinen on kirppikseltä. Olleet kaikki ainoastaan puuhevosilla ja keppareilla käytössä. Joistain voi jotain pieniä mustekynän jälkiä löytyä, mutta muuten ovat lähes uusia.

Haku vain Kinahmosta. Jos hinta ei miellytä niin saa myös tarjota, tarkoitus on vaan päästä ylimääräisistä tavaroista eroon. Saa myös kysyä, jos jokin mietityttää. Katso myös muut ilmoitukset!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja