9 m2 varastoja hyvällä sijainnilla Höyhtyältä

Oulu, Höyhtyä

75 €/kk

19 tam 19:51
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Hanhitie 17
Kuukausivuokra: 75 €/kk
Pinta-ala: 9 m²
Kauppa: Uniikki Toimitilat Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (9)

Ilmoituksen tiedot

Vuokrataan erinomaisella sijainnilla Höyhtyällä olevia 9 m2 varastotiloja. Varastoja on yhteeensä 4 kpl, mutta ne voidaan vuokrata eriksen tai useampi kerrallaaan. Päivitys 1.1.2020 eli 3 varastoista on jo vuokrattu alle viikossa. Yksi varasto vapautuu 1.2.2020 ja yksi varasto vielä tyhillään (kuvat siitä varastosta) Varastot sijaitsevat taloyhtiön kerrostalojen ensimmäisessä kerroksessa. Taloyhtiön pihat ovat tilavia eli varastokuorman purku on helppoa, kun auton voi pysäköidä ihan varaston viereen.

Varastojen pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukaan 9m². Varastoissa on 2 kattovalaisinta ja poistoilmaventtiili, tarvittaessa tilaan saadaan järjestymään pistorasia. Varaston seinät ja katto on maalattu.

Vuokrapyynti 75 euroa/kk per varasto. Takuuvuokra 1 kk vuokra.

Olethan pikaisesti yhteydessä, jos tarve hyvän kokoiselle varastotilalle läheltä keskustaa. Jos olet kiinnostunut ostamaan varastotilan itsellesi tai sijoituskohteksi, ole yhteydessä.

Markus Määttä
p. 0509103644

Uniikki Toimitilat Oy

Karhunkierros 14

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja