Pitkäkarvaisia kissanpentuja

Kristiinankaupunki

700 €

14 hel 21:52
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Maine Coon
Toimitustapa:
Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse

Ilmoituksen tiedot

Varattavissa pitkäkarvaisia kissanpentuja. Vapaana kaksi punavalkoista naaraspentua.

Pennuilla on terveet ja puhdasrotuiset, rekisteröidystä suvusta olevat Maine Coon vanhemmat, pennut eivät ole rekisteröityjä. Pennut ovat eläinlääkärintarkastuksessa terveeksi todettuja, ovat saaneet mikrosirun sekä ensimmäisen rokotuksen. Pennut on madotettu 2, 5, 8 ja 11 viikon iässä käyttäen matolääkevalmisteita Axilur, Mirrix sekä Flubenol. Molemmat vanhemmat nähtävillä.

Pennuista odotan kyselyjä vain tosiostajilta. Pennut luovutetaan kun ovat täyttäneet 12 viikkoa eli 16.2. Eteenpäin. Pennut ovat Syntyneet 24.11.2019.

Tottuvat koiriin, muihin kissoihin, autoiluun. Opetetaan sisäsiistiksi (puupelletti & paakkuuntuva hiekka). Ruokitaan laadukkaalla eläinkaupan kuivaruoalla (Nutrima) sekä saavat myös lihaa ja märkäruokaa. Kasvavat keskellä olohuonetta joten tottuvat eri elämän ääniin ja normaaliin elämään.

Myyntihinta on 700 eur ja varausmaksu 200 eur, joka hyvitetään myyntihinnasta kun pentu noudetaan. Varausmaksua ei palauteta ostajan peruessa kaupat.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja