Osakeyhtiö,Oy. Velattomat/velkaiset. Laskutukset

Siilinjärvi Keskus, Siilinjärvi
tänään 10:48
Tyyppi: Ostetaan
Kauppa: Business Manager Yrityspalvelut
Kaupan kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Ostan käteisellä velattomia,kunnossa olevia Osakeyhtiöitä,esim. toimintansa juuri lopettaneita tai jo aiemmin tarpeettomaksi jääneitä,esim. ns. pöytälaatikkoyhtiöitä. 
HUOM! Myytävän yhtiön oltava kaupantekohetkellä toimintavalmis,eli yhtiön on oltava ennakkoperintä- sekä arvonlisäverorekistereissä ja pankkitili olisi hyvä myöskin olla olemassa.
Muuta nyt tarpeeton yhtiösi kätevästi käteiseksi!
HUOM HUOM! Ostan myös toimivia,tai jo toimintansa lopettaneita Osakeyhtiöitä velkoineen. Ulosotto,konkurssin uhka/konkurssi jne. ei ole este kaupalle. Myy nyt velkainen ongelmayhtiösi pois ja nuku yösi rauhassa! Yhtiöllesi uusi yhteyshenkilö/omistaja,osoite,hallitus vaikka jo tänään! Laadin kaikki tarvittavat paperit.
HUOM HUOM HUOM! Onko laskutettavia töitä,urakoita,mutta yhtiö puuttuu,tai ulosotto/konkurssi uhkaa rahojasi? Ei hätää! Laskutetaan rahasi turvaan! Laskutuspalveluni auttaa!
Osakeyhtiökauppaa ym. yrityspalvelua luottamuksella jo vuodesta 1999! Business Manager Yrityspalvelut. Otahan yhteyttä,ja vältä kaiken maailman vedättäjät! Yhteydenotot VAIN soittaen arkisin tai viikonloppuisin kello 8-18 välillä,kiitos!
Business Manager Yrityspalvelut

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja