Amazonas underquilt poncho

Toukola-Vanhakaupunki, Helsinki

140 €

15 hei 16:03
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tarkastele tuotetta verkkokkaupassa
Kauppa: Mökkimies.com
Kaupan kaikki ilmoitukset (84)

Ilmoituksen tiedot

Underquilt tulee tarpeeseen, kun nukutaan riipparissa hieman kylmemmillä keleillä. Alushuopa asennetaan riippumaton alle, huovassa olevista kiinnitysnaruista. Kun makaat riippumatossa, litistät vaatteitasi ja makuupussia, tämän takia niiden lämmön eristävyys kärsii. Kun underquilt asennetaan riipparin alle, syntyy sen ja riipparin väliin ilmatasku, jonka sinä lämmität omalla kehollasi.

Amazonas Underquilt Poncho pitää sisällään toisenkin ominaisuuden, nimittäin voit pukea tämän päällesi ponchon tavoin. Avaa underquiltissa oleva vetoketju ja sujauta huopa pääsi ympäri. Quiltin sivuissa on nepparit, joilla saat ponchon sivut kiinni toisiinsa. Ponchon etupuolella on kaiken kukkuraksi tasku, jossa voit säilöä tavaraa.

Eli hommaamalla Amazonas Underquilt Ponchon saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla, alushuovan pitämään sinut lämpimänä kun köllöttelet riipparissa, sekä lämpimän pukineen, kun touhuat leirissä muita askareita.

Underquilt joka tuplaantuu ponchoksi
Koko: 260 x 120cm
Pintamateriaali: 100% ripstop nailon (210T)
Täyte: Thermolite
Paino noin: 1010g
Pakkauskoko: 33 x 17,5 x 17,5cm
Tulee kätevässä säilytyspussissa
Pärjäilet tällä mukavasti aina 0°C asti
Mökkimies.com

Hämeentie 157
00560 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja