Kasvihuone Strong 30 m²

Lohja, Leppäkorpi

1 050 €

eilen 22:10
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tutustu tarkemmin tästä, lämpimästi tervetuloa
Kauppa: AKIRO Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (19)
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Lähetä helposti ja turvallisesti

Ilmoituksen tiedot

Asiakkaidemme suosikkimalli!

Korkeaa laatua matalalla hinnalla. Hurjasti tilaa ja viljelymahdollisuuksia tarjoaa tämä erittäin kestävä kaarikasvihuone Strong 30 m². Suurien satomäärien ja kokeilujen kasvihuone. Satoa ja oleskelutilaa suuremmallekin perheelle.

Kasvihuone Strong on tarkoitettu lämpöä vaativille kasveille sopivan mikroilmaston luomiseen puutarhoissa. Kasvihuone pidentää kasvukautta kesän molemmista päistä ja tarjoaa ihanteelliset kasvuolosuhteet niin hyöty- kuin koristekasveillekin.

Kasvihuoneen mitat: Leveys 3 m, pituus 10 m ja korkeus 2,1 m. Pinta-ala huikeat 30 m².

Runko on galvanoitua terästä (profiilikoot 60×20 mm ja 44×15 mm), jonka osat liitetään toisiinsa ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat mittoihinsa valmiiksi leikattuja, iskunkestäviä, pitkäikäisiä ja eurooppalaisia UV-suojattuja 4 mm:n kennolevyjä. Saatavilla myös paksummalla 6 mm:n kennolevyllä, hinta tällöin 1250 EUR. 4 mm:n kennolevy on oikein hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön. 6 mm:n kennolevy on jo kädessäkin jämäkämpi ja lämpöarvoiltaan parempi ja suositeltava ainakin silloin, jos aikomuksena on lämmittää kasvihuonetta jollain lämmittimellä varhain keväällä ja myöhään syksyllä ja täten jatkaa viljelykautta vieläkin pidemmäksi.

Kasvihuoneen runko kestää 180 kilon lumikuorman neliömetrille, tutkitusti!

Kasvihuone on helppo pystyttää, koska se ei vaadi erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille asennus on mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo kasvihuoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjeita joutuu soveltamaan. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut, tiivistetyt ovet ja tuuletusluukut. Myös päätykaarissa on tiivisteet. Ovien leveys 80,5 cm.

Lisävarusteena tähän kasvihuoneeseen saatavilla myös kattoikkuna (joko käsikäyttöinen tai automaattisesti avautuva), hyllyjä, viljelypenkin reunuksia, kastelujärjestelmiä jne.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketti sisältää selkeät suomenkieliset kokoamisohjeet.

Toimituspakettien koot: runkopaketit yht. 5 kpl: 156 x 28 x 7 cm (30 kg), 141 x 36 x 7 cm (31 kg) ja 3 kpl 156 x 28 x 7 cm (21 kg) , kennolevypaketit 4 kpl 4 mm:n kasvihuoneeseen: 205 x 110 x 7,5 cm (paino 26 kg) ja 3 kpl 205 x 11 x 3,5 cm (paino 10 kg) ja 5 kpl 6 mm:n kasvihuoneeseen: 1 kpl 205 x 110 x 7,5 cm (paino 30 kg) ja 4 kpl 205 x 110 x 3,5 cm (paino 15 kg).

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 EUR tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! Puh. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Strong 18 m² 6 mm:n kennoilla vapaasti nähtävillä Someron varastomme pihassa, osoite: Lummetie 7, Somero, lämpimästi tervetuloa!

AKIRO Oy

Hakakallio 18
09930 Lohja

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja