Kasvihuone Nuoli 10,4 m²

Lohja, Leppäkorpi

699 €

eilen 22:08
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tutustu tarkemmin tästä, lämpimästi tervetuloa
Kauppa: AKIRO Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (19)
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Lähetä helposti ja turvallisesti

Ilmoituksen tiedot

Hyödynnä tilaajalahja! Nyt tämän kaarikasvihuoneen ostajalle kattoikkuna automaattiavaajalla KAUPAN PÄÄLLE! Arvo 85 EUR! Kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan!

Huikea lumikuormankestävyys!

Erityisen vahva kaarikasvihuone vaativaan makuun tuulisille ja runsaslumisille alueille. Ilahduttavan korkea, soveltuu hyvin köynnöstävien kasvien viljelyyn. Korkeus myös lisää mukavasti tilan tuntua.

Kasvihuoneen mitat: leveys 2,6 m, pituus 4 m ja korkeus 2,5 m.
Runko on vahvaa sinkittyä terästä, profiili 60 x 20 mm. Katelevyt ovat iskunkestäviä ja UV-suojattuja 4 mm:n kennolevyjä. Saatavilla myös paksummalla 6 mm:n kennolevyllä, hinta tällöin 799 EUR. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikoissa valmiiksi mittoihinsa leikattuina.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Maksimilumikuorma on 450 kg/m² eli runko kestää reilun kahden metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai reilun metrin märkää lunta!

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat tiivistetyt saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Pystytys mieltymysten ja ajankäytön mukaan joko perustuksille (esim. betonilaatoille tai harkoille) tai suoraan maaperään paketin mukana tulevilla T-kirjaimen muotoisilla maa-ankkureilla.

Kuvassa olevat kasvihuoneet saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketti sisältää yksityiskohtaiset kokoamisohjeet. Runko kootaan ruuveilla ja muttereilla. Rungon paino 92 kg.
Rahtimaksu vain 49 EUR tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

AKIRO Oy

Hakakallio 18
09930 Lohja

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja