Kasvihuone Nuoli 18 m²

Lohja, Leppäkorpi

940 €

eilen 22:09
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tutustu tarkemmin tästä, lämpimästi tervetuloa
Kauppa: AKIRO Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (19)
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Lähetä helposti ja turvallisesti

Ilmoituksen tiedot

Hyödynnä tilaajalahja! Nyt tämän kaarikasvihuoneen ostajalle kattoikkuna automaattiavaajalla KAUPAN PÄÄLLE! Arvo 85 EUR! Kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan!

Ilahduttavan korkea ja erittäin vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Hyvä valinta sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä ja luotettavuutta tosiharrastajalle!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 6 m ja korkeus 2,4 m. Pinta-ala: 18 m².

Runko on vahvaa sinkittyä terästä, profiili 60 x 20 mm. Kasvihuone kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä ja UV-suojattuja 4 mm:n kennolevyjä. Saatavilla myös paksummalla 6 mm:n kennolevyllä, hinta 1130 EUR. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina.

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Maksimilumikuorma on 360 kg neliömetrille eli se kestää 1,8 metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai 90 cm märkää lunta, tutkitusti!

Voidaan asentaa ilman perustuksia paketin mukana tulevilla maa-ankkureilla tai vaihtoehtoisesti esim. harkkojen/ puusokkelin päälle. Jälkimmäinen vaihtoehto tuo huoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ja saranoidut ovet, joiden erillisesti aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Lisävarusteena tähän kasvihuoneeseen saatavilla myös kattoikkuna (joko käsikäyttöinen tai automaattisesti avautuva), viljelypenkin reunuksia, kastelujärjestelmiä jne.

Kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset ja kuvalliset asennusohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 EUR tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! p. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Nuoli 12 m² 6 mm:n kennoilla vapaasti nähtävillä Someron varastomme pihassa, osoite: Lummetie 7, Somero, lämpimästi tervetuloa!

AKIRO Oy

Hakakallio 18
09930 Lohja

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja