Kasvihuone Nuoli 24 m²

Lohja, Leppäkorpi

1 250 €

eilen 22:08
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tutustu tarkemmin tästä, lämpimästi tervetuloa
Kauppa: AKIRO Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (19)
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Lähetä helposti ja turvallisesti

Ilmoituksen tiedot

Hyödynnä tilaajalahja! Nyt tämän kaarikasvihuoneen ostajalle kattoikkuna automaattiavaajalla KAUPAN PÄÄLLE! Arvo 85 EUR! Kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan!

Miellyttävän korkea, tilava ja erittäin vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä ja luotettavuutta. Viljele suurella sydämellä suuressa kasvihuoneessa!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 8 m ja korkeus 2,4 m. Pinta-ala huikeat 24 m².

Runko on vahvaa sinkittyä terästä, profiili 60 x 20 mm. Kasvihuone kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita UV-suojattuja 4 mm:n kennolevyjä. Saatavilla myös paksummalla kennolevyllä, 6 mm, hinta 1450 EUR. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina.

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky) ja rungolla 2 vuoden takuu.

Maksimilumikuorma rungolle on 360 kg neliömetrille eli se kestää 1,8 metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai 0,90 cm märkää lunta! Tutkitusti!

Kasvihuone ei välttämättä vaadi perustuksia. Paketti sisältää T-muotoiset maahan upotettavat maa-ankkurit.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ovet, joiden erillisesti aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Lisävarusteena tähän kasvihuoneeseen saatavilla myös kattoikkuna (käsikäyttöisenä tai automaattisesti avautuvana).

Kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset kokoamisohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 EUR tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040 962 2559/ Hanna.

Mallihuone Nuoli 12 m² 6 mm:n kennoilla vapaasti nähtävillä Someron varastomme pihassa, osoite: Lummetie 7, Somero, lämpimästi tervetuloa!

AKIRO Oy

Hakakallio 18
09930 Lohja

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja