Kootamo black nahkahanskat, work, bushcraft

Toukola-Vanhakaupunki, Helsinki

40 €

4 kes 15:59
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tarkastele tuotetta verkkokkaupassa
Kauppa: Mökkimies.com
Kaupan kaikki ilmoitukset (90)

Ilmoituksen tiedot

Erähanskojen ykkösnyrkki, nyt myös tyylikkään mustana! Sopii niin virantoimitukseen kuin tavan erähommiin! Älyttömän mukavat, hyvin pitävät ja kovaan hommaan tarkoitetut hanskat, helppo vetää käteen aina kun tarvis ilmaantuu! Työ- ja erähommiin oikein passelit, löytyy sorminäppäryyttä, vaikka ovatkin suht paksua nahkaa, suojaavat käsiä kaikelta ikävältä.

Pitää hyvin vettä, on kova ja kestävä - Kootamo Nahkahanskat ovat käsityönä valmistettuja, uniikkeja ulkonäöltään ja paranevat käytössä entisestään. Mustan värisenä sopii entistä useampaan hommaan.

Monesti kun metsään mennään, ei ajatella hansikkaita tai käsien suojausta sen kummemmin. Ne ovat kuitenkin ehkä yksi tärkeimmistä henkilökohtaisista varusteista turvallisuuden ja mukavuuden puolesta. Kootamo Nahkahanskat ovat omiaan kun heilutat kirvettä, työstät puukolla, sahaat pöllejä ja niin pois päin. - Hei, ne suojaavat käsiäsi hankaumilta ja vaurioilta!

Erittäin kestävää lehmännahkaa ja superkestävät saumat takaavat kirveenheilutteluun oikeanlaista grippiä. Reikäniitti hanskan helmassa mahdollistaa kuivattamisen ja roikottelun repun ulkopuolella tai vyöllä. Ja voi ne lyödä kämpän naulaan samoista rei'istä kuivumaan.

Valmistettu laatuluokan nahasta (100% cowhide), ei ikäviä sisäsaumoja ja vain parasta pitoa vaativaan tarpeeseen. Hanskat on käsitelty erityisellä vaha/öljy -seoksella, jotka parantavat nahkan kimmoisuutta ja vedenpitävyyttä. Kuitenkin, kannattaa aina silloin tällöin liipaista hanskoihin hyvää leather balm -tyylistä nahkarasvaa, se tekee niistä entistä paremmat ajan saatossa!

Kootamo Nahkahanskat työ- ja eräilyhommiin
Kestävää ja vahvaa lehmännahkaa 100% (cowhide)
Hyvä näppituntuma, eivät ole kömpelöt sorminäppäryyttä vaativissa tehtävissä
Reikäniitistä hanskat voi pistää naulaan tai kuljettaa karabiinin kanssa vyöllä
Käsitelty valmiiksi vahoilla ja öljyillä, jotta saadaan mahdollisimman vedenpitävä pinta
Hanskat kuitenkin rakastavat nahkarasvaa, kantsii silloin tällöin
Lyhyt varsi
Ei vuorta
Kootamo by Mokkimies.com
Mökkimies.com

Hämeentie 157
00560 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat