Puhelimen suojaus iskunkestävästi ja pysyvästi

Helsinki, Itä-Pasila
tänään 10:23
Tyyppi: Myydään
Laitevalmistaja: Apple
Linkki: Tutustu lisää palveluumme tästä
Kauppa: Mobile Outfitters
Kaupan kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Tuo älylaitteesi meille, olipa se puhelin, kello tai tablet.
Esittelemme parhaat suojausvaihtoehdot ja suoritamme asennuksen paikan päällä. Saat laitteesi suojaksi patentoitua teknologiaa, joka ei halkeile eikä hajoa, ja josta ei irtoa siruja. Vain 1.9 mm silikonisuojakalvomme on tutkitusti markkinoiden kestävin ja lähes puolet muita ohuempi. Kalvot suojaavat laitettasi edestä ja takaa, iPhone- puhelimiin, sekä Samsung Galaxy S:iin saat myös reunasuojan.

Entä haluaisitko persoonalliset suojat ilman paksuja kuoria ja reunuksia? Onnistuu! Teksturoidut Style Skins -suojamme tekevät älylaitteestasi tyylillesi uskollisen ja käteesi sopivan. Tutustu laajaan valikoimaamme.

Full Body ja 360° suojaus
Lähes kaikkiin laitteisiin voimme tehdä suojauksen näytön lisäksi myös taakse. Tällaista kutsumme Full Body suojaukseksi. Osaan laitteista lisäämme suojat myös reunuksille käyttämällä bumperia eli reunoille laitettavaa erillistä iskunsuojaa. Bumpereita löytyy mm. Samsung Galaxy S-sarjalaisille sekä iPhoneille.

Tutustu lisää kotisivuiltamme tai ota yhteyttä!

Mobile Outfitters

Mall Of Tripla, 3krs, Fredikanterassi 1
00520 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja