Kasvihuone Eco Strong 12 m²

Lohja, Leppäkorpi

470 €

29 maa 00:22
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tutustu tarkemmin tästä, lämpimästi tervetuloa
Kauppa: AKIRO Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (19)
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Lähetä helposti ja turvallisesti

Ilmoituksen tiedot

Hyödynnä tilaajalahja! Nyt tämän kaarikasvihuoneen ostajalle kattoikkuna automaattiavaajalla KAUPAN PÄÄLLE! Arvo 85 EUR! Kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan!

Kasvihuone Eco Strong, edullinen vaihtoehto!

Kasvihuone Eco Strong on tarkoitettu lämpöä vaativille kasveille sopivan mikroilmaston luomiseen puutarhoissa ja muilla palstoilla.
Kasvihuone pidentää kasvukautta ja takaa ihanteelliset olosuhteet niin hyöty- kuin koristekasveillekin. Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 4 m ja korkeus 2,1 m. Pinta-ala 12 m².

Runko on sinkittyä terästä ja se kootaan ruuvien ja muttereiden avulla. Runkoprofiilit 60×20 mm ja 44×15 mm. Runko kestää 60 kilon lumikuorman neliömetrille.

Katelevyt ovat laadukkaita UV-suojattuja 4 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketti sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitystä varten.

Kasvihuone on helppo pystyttää, koska se ei välttämättä vaadi erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on tiivistetyt saranoidut ovet ja tuuletusluukut. Ovien leveys 805 mm. Lisävarusteena saatavilla käsikäyttöinen tai automaattisesti avautuva kattoikkuna.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Kuvassa oleva kasvihuone (18 m²) saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Kasvihuoneen mukana toimitetaan suomenkieliset ja kuvalliset kokoamisohjeet.

Toimituspakettien koot: runkopaketit 156 x 28 x 7 cm (30kg) ja 141 x 36 x 7 cm (20 kg), kennolevypaketti 205 x 110 x 7,5 cm (26 kg).

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 EUR tai soita ja sovi oma nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-9622559/ Hanna.

AKIRO Oy

Hakakallio 18
09930 Lohja

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja