Soukkelomukka 6 mökki Rukalta

Aikkila-Rukatunturi, Kuusamo
18 maa 20:46
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Kelotie 1-3
Nukkumapaikkoja: 6
Pinta-ala: 65 m²
Linkki: Varaa tästä
Kauppa: Rukaneliö
Kaupan kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Soukkelomukka 6

Vuodepaikat 6 | Makuuhuoneita 3 | Kylpyhuoneita 1
65m2 | Hinta: alk. 75 / yö

Varaa halutessanne suoraan sivuilta www.rukanelio.fi, jossa voitte maksaa turvallisesti Suomalaisilla verkkopankeilla ja luotokorteilla: Visa, Mastercard sekä AmericanExpress. Suoraan varatessa varauksenne vahvistuu heti.

Soukkelomukka 6 on vuonna 2006 valmistunut hirsitalon päätyhuoneisto. Mökistä löytyy kolme makuuhuonetta, joista kaksi on yläkerrassa ja yksi alakerrassa maantasolla.

Kaikki makuuhuoneet ovat ovellisia ja jokaisesta löytyy kaksi erillistä sänkyä, jotka voi toki tarvittaessa yhdistää yhdeksi isoksi sängyksi. Yläkerrassa on makuuhuoneiden lisäksi parvi josta löytyy oma televisio ja rauhoittumiseen sopiva nurkkaus.

Alakerrassa sijaitsee tupakeittiö oleskelutiloineen jossa on myös tunnelmaa luova vuolukivitakka. Sauna ja peseytymistilat, sekä kaksi erillistä wc:tä (toinen pesuhuoneen yhteydessä). Mökin varustukseen kuuluu muunmuassa tabletti internetin jakamista ja viihdepalveluja varten. Keittiö astiastojen lisäksi takaterassilla on Weber kaasugrilli, jossa voitte grillata niin kalat kuin liharuuat ja kasvikset.

Huoneiston yhteydessä on myös ulkovarasto, jossa on runsaasti polttopuita ja mahdollisuus säilyttää ulkoiluvälineitä tai vaikkapa matkalaukkuja!

Sijainti
Soukkelomukka 6 sijaitsee Rukajärven alueella Pyhäjärven kupeessa.

Pihapiirissä on kaksi rivitaloa ja autokatos.
Pihassa on myös asukkaiden yhteiskäytössä kota, jossa teet tulet, paistat makkarat ja savustat kalat. Uimaan ja kalaan pääsee Pyhäjärveen 350 metrin päähän. Huoneistojen yhteiskäytössä on soutuvene.

Rukan kylään ja lähimpiin rinteisiin on matkaa 6 kilometriä. Hiihtoladulle on matkaa noin 300 metriä. Lähimmät kaupat sijaitsevat Rukan kylässä 6 km:n ja Rukanriutalla 8 km:n päässä.

Hintoja:

Alkaen 475/ viikko
Joulu/uusivuosi 1130/ viikko
Sesonki 900/ viikko

Huom! Joulu-uusivuosi aikaan, sekä kaudella: alkaen viikosta 8 päättyen pääsiäisen toiseen viikkoon on käytössä viikkovuokraus, jonka vaihtopäivä on lauantai.

Tervetuloa!

- Mökki, Ruka, Tunturi, Rukatunturi, Huoneisto, Loma-asunto, Pyhäjärvi, Kuusamo, Autopaikka, Autokatos, Pohjois-pohjanmaa
Rukaneliö

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat