Pelican Predator 103 Sissivene

Torvinen-Vainio, Kemi

1 600 €

24 huh 20:11
Tyyppi: Myydään
Pituus metreinä: 3 metriä
Ilmoittaja: S.L

Ilmoituksen tiedot

Nyt olisi kuvan täsmäpulkka myynnissä! Tarvitko ite tai tiedätkö jonku kuka on etsimässä itselleen pientä, näppärää, kevyttä, mutta silti tukevaa ja kestävää sissivenettä? Onko joen/järven toisella puolella paremmat kalastus-/metsästysmahdollisuudet, mutta matka sinne on ylitsepääsemättömän pitkä tai märkä. Tuntuuko, että sitä perintönä saatua jumalattoman painavaa kakspohjasta vettynyttä Terhiä ei jaksa vetää paikasta a paikkaan b? Lämpeneekö sihijuomat kesähelteillä? Tässä oiva ratkaisu ongelmiisi
Vene on viime syksynä laitettu varastoon ja muovitkin vielä päällä, eli kyseessä on uusi laitos, mutta ei aivan uuden hinnalla. 1600 euron kolikkoa mielellään seteleiksi tai pankkisiirroksi muutettuna niin vene vaihtaa omistajaa.Youtubesta löytyy esittelyvideo paatista ja videossa selviää kaikki oleellinen kyseisestä täsmäiskupaatista, joten ei muutaku ostohousuja kaapista kaivamaan ja ota ihmeessä yhteyttä!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja