Laukaa keskus, hyvät kalustetut huoneet 22.2.2024

Laukaa Keskus, Laukaa

320 €/kk

21 hel 23:08
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Rantatie, 16
Kuukausivuokra: 320 €/kk
Vakuus: 320 €
Kokonaispinta-ala: 40 m²
Huoneita: 3
Asumistyyppi: Vuokra
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: Eija Kaarina Syrjälä
Käyttäjä maaliskuusta 2014
Tunnistettu henkilö
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Laukaan keskustassa omakotitalon yläkerrassa vapaana hyviä kalustettuja huoneita.Lyhytmajoitukset myös airbnb-palvelun kautta. Talo on Saraveden rannalla Laukaan keskustassa Rantatien päässä n. 1 km päässä palveluista.

Vuokrataan mielellään työviikoksi maanantaista perjantaihin (ma-pe). Rauhallinen ja siisti majoitus hyvänä vaihtoehtona hotellille. Myös yritykset vuokranneet. Pihassa lämmityspaikat autoille. Palveluihin n. 1km (mm. S-ja K-market, Lidl, Tokmanni, ravintolat, kuntosali, terveyskeskus, kirjasto, kirkko).

Yläkertaan on oma sisäänkäynti. Käytössä on kolme lukittavaa kalustettua huonetta. Keittiö ja kylpyhuone ovat yhteiskäytössä, ne on uusittu kesällä 2022 ja 2023.

Huoneiden vuokrat (ks. pohjapiirros):

- Huone 1. Siisti vieraskammari: 290e/kk
- Huone 2. Iso vierashuone parvekkeella: 320/kk
- Huone 3: Kiva pieni vieraskammari 290 e/kk

Vuokraan sisältyy vesi, sähkö, tehokas wifi/ADSL, lämmityspaikka autolle pihassa, petivaatteet ja siivous 2 vk välein. Ehtona 1 kk takuuvuokra, luottotietojen tarkistus, ei tupakointia, ei lemmikkejä, ei päihteitä, raittiit elämäntavat. Hiljaisuus klo 22-07.

Huoneissa on sänky, yöpöytä, lamput, kirjoituspöytä ja- tuoli, sohva/nojatuoli, matot, verhot ja TV. Huoneessa 2 on lasitettu parveke järvinäköalalla.

Keittiössä on astiat, kattilat yms. jk + pk, kahvin-ja vedenkeitin, sähköliesi ja- uuni, liesituuletin ja mikroaaltouuni. Kylpyhuoneessa on pesuallas, peili, WC ja suihkukaappi. Talossa on koneellinen ilmanvaihto, ilmalämpöpumppu viilennyksellä,keskuspölynimuri sekä ADSL-järjestelmä. Talo on täysin remontoitu v. 2003 ja ikkunat, ovet uusittu v.2020. Yläkerran keittiö, kylpyhuone ja huone 3 on uusittu kesällä 2022 ja 2023.

Hyvä bussiyhteys (nro 41) Äänekoskelle ja Jyväskylään (n. 22km). Hyvät ulkoilumaastot lähellä (pururadat, ladut, Metsoreitti). Peurunkaan n. 5km. Talvella pääsee hiihtäen Sarakallioille (Fennoskandian suurimmat kalliomaalaukset), kesällä veneellä (n. 2km).

Lisätiedot: Eija Syrjälä p.0400 130670, eijak.syrjala(at)pp.inet.fi
Osoite: Rantatie 16, 41340 Laukaa. Näyttö sopimuksen mukaan. Tervetuloa tutustumaan!

Sopimusehdot ja kustannukset

Kunto: Hyvä

Talon tiedot

Rakennusvuosi: 1986
Talotyyppi: Omakotitalo

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat