Palju, Paljukärry, Kylpytynnyri (6-8 henkilölle)

Niinivaara, Joensuu

35 €

30 tou 13:42
Tyyppi: Vuokrataan
Linkki: Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta
Kauppa: Matias Hänninen TMI
Kaupan kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Neliöpalju on aivan uusi toukokuussa 2020 valmistunut palju. Paljun allas on lasikuitua ja erittäin hygieeninen kylpeä ja pestä. Paljun kamiina on myös aivan uusi ja lämmittää paljun keleistä riippuen 2-4 tunnissa kylpykuntoon. Uudessa paljussa on uuden paljun tuntua, siisteys, käytännöllisyys ja ulkonäkö ovat aivan viimeisen päälle kunnossa. Paljussa itsessään on poistoletku ja kansi, joka eristää lämpöä.

Paljun allas on noin 1200l mutta sen muotoilun ansiosta 8 kylpijää mahtuu paljuun helposti. Paljussa on kuitenkin niskatuet 4henkilölle, joten tätä paljua suosittelen valikoimastani etenkin perheiltoihin ja pieniin illanistujaisiin. Palju on erittäin helppokäyttöinen ja siitä löytyy porras myös altaasta, jotta kaikki pääsevät kylpemään vaivattomasti. Paljun mukana kulkee mukana aina kaikki tarvittavat tarvikkeet poislukien polttopuut.

HINNASTO

Arki päivä (ma-to) 35e
Arkiviikko (ma-to) 90e
Viikonloppu(pe-su) 110e
Koko viikko 180e
Juhlapyhät hinnoitellaan erikseen!
Matias Hänninen TMI

Mäntyläntie 3 H 107
80220 JOENSUU

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja