Punaseetrituotteet

Orivesi Asemanseutu, Orivesi

5 €

21 tou 22:18
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta punaseetrit täältä
Kauppa: Tanssiva Lanka
Kaupan kaikki ilmoitukset (11)
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Lähetä helposti ja turvallisesti

Ilmoituksen tiedot

MIKSI PUNASEETRI ON HYVÄ VAIHTOEHTO?
Punaseetri ei ole haitallista kuten monet yleiset tuholaistorjunta-aineet. Kotoa ei tarvitse lähteä kemikaalien vaikutuksen ajaksi.

Punaseetriä on käytetty vuosisatojen ajan torjunta-aineina.

Punaseetri ei tapa tuholaisia se ei ole haitallista ja se on ympäristöystävällinen, eikä sisällä kemikaaleja. Tuholaiset eivät pidä punaseetrin tuoksusta, toisin kuin ihmiset, joten ne lähtevät kodistasi täysin vapaaehtoisesti!

Punaseetri Juniperus virginiana ei aiheuta allergiaa ja sitä käytetään myös esimerkiksi hajuvesien aineosana ja erilaisissa hieronta- ja tuoksuöljyissä.

HISTORIA
Jo aboriginaalit (antiikin intiaanit) käyttivät punaseetri Juniperus virginianaa. Kuitenkin vasta uudisasukkaiden alkaessa käyttää punaseetripuun runkoja arkkujen valmistamiseksi huomattiin punaseetrin arvo tuholaisten torjunta-aineena.

Punaseetri oli aiemmin suosittu puulaji sen mädäntymistä estävän vaikutuksen, raikkaan ominaistuoksun ja erinomaisen värin johdosta.

Nykyään punaseetri Juniperus virginiana on yleisesti käytetty torjunta-aine ympäri maailmaa. (Siitä huolimatta punaseetri Juniperus Virginialla ei ole vaaraa sukupuuttoon kuolemisesta.) Punaseetriä kasvaa itäisessä pohjois-Amerikassa.

Hinta vaihtelee tuotteen mukaan.
Tanssiva Lanka

Ensintie 3
35100 Orivesi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja