Kuljetusapua kuljetuspalvelu mökki koti yritys

Puistola, Helsinki
tänään 07:44
Tyyppi: Vuokrataan
Kauppa: Kuljetus Saletti
Kaupan kaikki ilmoitukset (17)

Ilmoituksen tiedot

Vahvat kantajat ja pakettiautot kuljettajilla (korkea/pitkä ja matala/pitkä paku plus iso traileri) vuokrataan kuljetuksiin PK -seudulla ja Uudenmaan alueella. Esim. Telkkari, leveä sänky, sohva, korkea kaluste ym. Sortti-/Kaatopaikkakeikat ja erilaiset tyhjennykset onnistuu. Myös 1-3 riskiä kantoapua esim. Sängyn kanto, hinnat alkaen 35e/1h/kantaja ja tarvittaessa myös nopealla aikataululla. Kuljetus pk-seudulla alkaen: 25e/1h. Myös kalusteiden suojakelmutus, 10e/kaluste. Kysy urakkatarjous teidän tarpeisiinne, ilmoita tarkat tiedot kohteesta esim. Huonekalun mitat ja asunnon krs. Laadukasta ja luotettavaa kotimaista palvelua. Myös valtakirjalla tuotteiden noudot kaupoista onnistuu.

Noudatamme viranomaisten Covid-19 ohjeistuksia.Käytämme aina kasvomaskeja asiakaskohtakteissa, myös asiakkaamme saa meiltä maksutta kasvomaskin.
Meillä on lainmukaiset lupa-asiat kunnossa.

Myös kauemmas onnistuu sopimuksen mukaan, pyydä hinta-arvio muihin kuljetuksiin. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% sekä polttoaineen. Maksutavat lähimaksu, luottokortti, käteinen, yrityslaskutus. Myös päivystys iltaisin ja viikonloppuisin.

Yhteydenotot, puh. 050-3161616/Laine, tekstiviestillä, WhatsApilla tai emaililla.

WhatsApp, Signal: 0503161616

Email: kuljetussaletti@gmail.com

Hakusanat: Kuljetuspalvelu, kuljetuspalvelut, kuljetus, kuljetusapua, pikakuljetus, expresskuljetus, lähetti, express, pika, pesukone, hella, uuni, telkkari, tv, tietokone, pöytä, tuoli, kaappi, sänky, ikea sohva, lajittelu, kiertoon, sorttiasema, sortti, kierrätys, kantoapu, tavara, kaatopaikka, vähäpäästöinen kuljetus, yksiö, kaksio, parveke, varasto, ullakko, kellari, autotalli, yritys, kätevä kuljetus, roskat, lastulevy, puu, metalli, puutarha, risut, kotimainen, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo, Nurmijärvi, Kerava, Porvoo, Kauniainen, Kirkkonummi, muutto, muutot, Kuljetus Saletti.
Kuljetus Saletti

Aamuruskontie 31
00750 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat