Mökkimajoitusta ja Erämaahotelli Kuusamossa,

Muojärvi, Kuusamo
tänään 13:16
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Heikinjärventie 3
Linkki: Varaa helposti lomasi tästä
Kauppa: Isokenkäisten Klubi

Ilmoituksen tiedot

Isokenkäisten Klubi - Itäraja helmi = täydellinen loma
Löydät meidät koskettavan luonnon alkujuurilta Kuusamosta, hiljaisen ja puhtaan Heikinjärven rannalta, vain parin kilometrin päässä Venäjän rajavyöhykkeeltä.
Meillä voit yöpyä mukavasti Erämaahotelli Kortteerissa tai kodikkaissa mökeissä. Rentoutua seitsemän tähden perinteisessä savusaunassa ja nauttia perinteisestä, erityisellä huolella valmistetusta lähiruoasta.
Luonto ja monipuoliset ohjelmat alueella takaavat sen, että meillä viihtyy varmasti - kaikkina vuodenaikoina.
Nyt varattavissa UUTUUS: AuroraHut,on ylellinen kahden hengen sviitti järvellä kaikkina vuodenaikoina. AuroraHut, tarjoaa korkealuokkaisen ja ekologisen yliyönelämyksen keskellä luonnon kauneutta. Hinta sis. tervetulojuoman ja aamupalan kahdelle sekä saunan käytön.
Kodikasta majoitusta erämaassa:
Kaikki rakennuksemme ovat osa kuusamolaista rakennusperintöä ja erämaaluontoa. Mökit ja hotellihuoneet on sisustettu kodikkaasti ja rakennukset mukautuvat luontoon hyvin, koska ne on rakennettu uusiomateriaaleista: esimerkiksi vanhat ladot ja riihet ovat saaneet uuden elämän Isokenkäisten Klubin rakennusten seinissä. Mökit ovat hyvin varusteltuja, jokaisessa on oma takka ja sauna. Jokaisessa hotellihuoneessa on oma kylpyhuone. Kaikilla majoittujilla on käytössään kesällä rantasauna kerran päivässä, soutuvene ja kanootit Heikinjärvellä sekä nuotiopaikka järven rannalla. Molemmat mökit, Suopursu ja Varsta sekä Erämaahotelli Kortteeri sijaitsevat Klubin alueella kävelymatkan päässä päärakennuksesta.
Suopursu mökki: 100 m², 4 x 2 hengen huone sekä 2 lisävuodepaikkaa, majoitustilaa yhteensä 10 hengelle, sähkösauna, pesuhuone + wc, tupakeittiö, erillinen wc.
Varsta mökki: Koko 65 m², 2 x 3 hengen makuuhuoneita, sähkösauna, pesuhuone + wc, tupakeittiö, oma laituri
Erämaahotelli Kortteeri: 8 kpl x 2 hh, jokaisessa huoneessa oma suihku ja wc
Ateriat lämmöllä sydämellä:
Tilausravintola Klubilla voi kokea makumatkan aidon, perinteisen villiruoan äärelle kodikkaassa maalaistunnelmassa tai toimitamme herkut mökille tilauksesta. Valmistamme kotoisan maukkaita aterioita käyttäen puhtaita suomalaisia ja etenkin paikallisia raaka-aineita. Marjat, sienet, villiyrtit sekä riista tulevat lähimetsästä, kalat paikallisista järvistä ja jogurtti lähitilalta sekä juusto Kuusamon Juustolta. Siinä on Isokenkäisten Klubin kotiruoan salaisuus. Ehdottoman laadukkaiden, lähellä tuotettujen raaka-aineiden lisäksi Klubin ruoasta maistaa sen, että se on tehty alusta asti itse, huolella edellisiltä sukupolvilta perittyihin, nykyaikaan sovellettuihin resepteihin. Perheemme perinteisiin kuuluu myös vieraanvaraisuus: on emännän ylpeyttä pitää pöytä aina koreana. Muistathan varata kaikki ruokailut etukäteen.

Hyvää oloa seitsemän tähden perinteisessä savusaunassa:
Savusaunan autuutta ei ymmärrä kuin se, joka sen on kokenut. Seitsemän tähden savusaunan tuoksu ja sen lempeät löylyt jättävät pysyvän muistijäljen. Sauna lämpiää parhaiten oman metsän rapsakan kuivilla koivuhaloilla eikä sen lämmittäminen ei ole kiireisen hommaa. Savusaunassamme on hyvä kylpeä, hemmotella itseään turvehoidoilla ja pulahtaa talvella avantoon tähtitaivaan alla, kesällä yöttömässä yössä kirkkaaseen Heikinjärveen. Sen jälkeen on mahdottoman hyvä ja rento olo. Sauna from Finland -yhdistys myöntää sauna elämyksen laatusertifikaatteja. Isokenkäisten Klubin seitsemän tähden perinteinen savusauna on yksi ensimmäinen sertifikaatin saaneista saunoista Suomessa. Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatti viestii, että saunaelämys on laatutasoltaan maailman huippuluokkaa. Kriteerinä ovat puhtaus, moniaistisuus, aitous, rentous sekä turvallisuus.
Tekemistä joka lähtöön:
Monesti lomalla on vain hyvä olla ja rentoutua. Pelkästään keskellä luontoa oleminen rauhoittaa mieltä ja kehoa. Ruka-Kuusamo alueella on kuitenkin paljon retkikohteita ja luontopaikkoja, joissa kannattaa vierailla. Isokenkäisten Klubin läheisyydessä vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Kuntivaara, jonka laelta avautuvat upeat maisemat aina Venäjän puolelle saakka. Karhujen ja muiden villieläinten katselu, kerran elämässä kokemus, järjestyy yhteistyössä paikallisen yrityksen kanssa. Voit kalastella helposti Heikinjärvellä tai lähteä kuuluisalle Kuusinkijoelle, jonne on matkaa vain n. puoli tuntia. Rukalle autoilet reilussa puolessa tunnissa ja suosittuun Oulangan kansallispuistoon pääset vajaassa tunnissa. Unohtumattomia luontoelämyksiä tarjoavat useat paikalliset ohjelmapalveluyritykset ympäri Rukaa ja Kuusamoa.
Tervetuloa nauttimaan maukkaasta ruoasta, savusaunan lempeistä löylyistä, luonto-ohjelmista ja makoisista yöunista ylellisessä hiljaisuudessa!
Isokenkäisten Klubi

Heikinjärventie 3
93800 Kuusamo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja