Derbi Senda Xtreme

Kuopio

1 100 €

eilen 08:36
Tyyppi: Myydään
Mittarilukema: 26030 km
Kauppa: Ville Ruuskanen
Kaupan kaikki ilmoitukset (24)

Ilmoituksen tiedot

Hyväkuntoinen mopo myynnissä kevarin tieltä. Ostin mopon viime kesänä, jolloin siihen vaihdettiin uutta osaa (vilkut, takajarrusatula sekä sähköjä laitettiin uusiksi). Öljyt vaihdettiin ja mopon katteet maalattiin valkoiseksi. Syksyn myötä mopoon laitettiin supermoto-tyyliset vanteet, sekä vaihdeltiin takaratas. Katteet maalattiin kevättalvella uudelleen ruiskulla. Talven aikana tulivat uusi iridiumtulppa sekä ryyppyvaijeri edellisen katkettua. Mopoon on vasta vaihdettu mäntäsarja, kytkinlevyt+jouset, ketjut, rattaat ja kytkinkahva. Myös mopon öljyt vaihdettiin ja jäähdytysjärjestelmä huuhdeltiin ja täytettiin uudella nesteellä. Tämän remontin jälkeen mopolla on ajettu alle 10 km ja on edelleen sisäänajossa.

Mopossa on kiinni koropala, joka korottaa istuinta n. 5cm. Sopii siis pidemmällekin kuskille (itse +180). Voin irroittaa koropalan pyynnöstä. Mopolla on ajettu 2000 kilometriä mittarin lukemaa vähemmän, sillä mittari näytti yhdessä vaiheessa mitä sattuu ja otti liikaa matkaa. Tämä johtui siitä, että mittarin maadoitusjohto oli ollut löysällä. Vika korjattiin ja sen jälkeen ei ongelmia. Huollot ovatkin tehty tämän lukeman perusteella. Mopolla olen itse kaatunut muutaman kerran jäällä n. 30 km/h vauhdista.
Mopon kosmeettiset viat, joista osa näkyy kuvissa. Penkinpäällinen on siis revennyt, tankin lipan vasen kiinnike katkennut, oikeassa peilissä halkeama ja putkessa hieman pintaruostetta.
Mukaan saa nappularenkaat ja vanteet.
Kysymällä lisätietoa mikäli jokin jäi arveluttamaan! Nettimoton puolella lisää kuvia jos kiinnostuit! ID: 2547782
Ville Ruuskanen

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja