Kuljetuspalvelu kotiin, mökille ja yrityksille

Puistola, Helsinki

28 €

tänään 09:59
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Kuljetus Saletti
Kaupan kaikki ilmoitukset (17)

Ilmoituksen tiedot

Vahvat kantajat, pitkä traileri ja -pakettiauto tai korkea ja pitkä XXL pakettiauto kuljettajilla vuokrataan monipuolisiin kuljetuksiin Pk -seudulla ja Uudenmaan alueella. Esim. Telkkari, sänky, sohva, pesukone, jääkaappi ym. Edulliset Sortti, kaatopaikkakeikat ja erilaiset tyhjennykset onnistuu. Myös 1-3 riskiä kantoapua esim. sohvalle hinnat alkaen: 35e/1h/kantaja ja tarvittaessa myös nopealla aikataululla. Kuljetus Pk-seudulla alkaen: 28e/1h. Ilmoitathan hyllyissä ja lipastoissa ym. Vastaavissa: Korkeus, leveys ja syvyys ja tarvitsetko kantoapua niin voimme tehdä tarjouksen teille.
Myös kalusteiden suojakelmutukset 10e/kaluste.

Kysy tarjous teidän tarpeisiinne, esim. Sohvan tai sängyn kanto ja kuljetus, ilmoita mm. Kerrokset ja mitat. Meillä on lainmukaiset lupa-asiat kunnossa.

( Laskutustunnit alkavat noutopaikalle saavuttaessa pks:lla, minimi laskutusaika kuljetukselle 1h ja seuraavat tunnit 30 min välein veloituksena). Ilmoitetut hinnat sisältävät myös: liinakiinnitykset, kuljetuksen, alv. 24% ja polttoaineen. Laadukasta ja luotettavaa kotimaista palvelua. Noudatamme viranomaisten Covid-19 ohjeistuksia. Käytämme aina kasvomaskeja asiakaskohtakteissa, myös asiakkaamme saa meiltä maksutta kasvomaskin.

Myös kauemmas onnistuu sopimuksen mukaan, pyydä hinta-arvio muihin kuljetuksiin.

Maksutavat lähimaksu, pankkikortti, luottokortti ja käteinen. Myös päivystys iltaisin ja viikonloppuisin.

Yhteydenotot, puh. 050-3161616/Laine, tekstiviestillä, WhatsApilla tai emaililla.

WhatsApp, Signal: 0503161616

Email: kuljetussaletti@gmail.com

Avainsanat: Kaatopaikka, Sorttiasemalle, Sortti, tavaroiden kuljetuspalvelu, sängynkuljetus, television kuljetus, kierrätys.kuljetus, kuljetusapu, kuljetuspalvelu, sorttiasemakuljetus, kaatopaikkakuljetus, huonekalukuljetus, kantoapu, kantoapua, paku, pakettiauto, kodinkone nouto, sohvan haku, sänky kirjahylly pakastin jääkaappi kuivausrumpu pöytä tuoli nouto noudetaan irtaimistot kuolinpesät muuttojäämät huonekalujen hävitys eroon sohvasta sohvan poiskuljetus pesukoneen haku vanhojen huonekalujen haku tyhjennys kuvaputki -tv tv-tasot hyllyt kaapit senkit kirjat haetaan sohvia sohvan hävitys jääkaapin hävittäminen eroon huonekaluista, noutopalvelu, tyhjennys, sohva, ruokapöytä, lipasto, matto, kaappi sänky huonekalut nouto, sortti nouto, sohvan nouto, ikea, vuodesohva, huonekalut kaatopaikalle, kaatopaikalle vienti, huonekalujen kierrätys, kuolinpesä, nouto sortti, eroon sohvasta, huonekalut nouto, sohvan hävitys, sohvan nouto, Noutopalvelu, pesukoneen kierrätys, muutto, muutot.
Kuljetus Saletti

Aamuruskontie 31
00750 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat