Kipinä, Takka, Mökkimallisto

Kärsämäki-Urusvuori-Halinen, Turku

1 490 €

8 hei 13:59
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tästä pääset ottamaan yhteyttä alueesi myymälään
Kauppa: Turun Uunisepät Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (28)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Mökkimallisto

Maailman paras paikka on oma mökki, jossa on helppo unohtaa stressi ja huolet. Olennainen osa mökkiä ja mökkielämää on tulisija, joka on paitsi tärkeä lämmönlähde, myös näkyvä osa sisustusta ja mökin tunnelmaa.

Me Uunisepillä olemme huomioineet mökkitakan erityisvaatimukset: lämpöä on saatava nopeasti, mutta takan on luovutettava lämpöä vielä seuraavanakin päivänä. Mallistostamme löytyy useita vaihtoehtoja erilaisiin lämmitystarpeisiin.

Mökkitakan hankinta on tehty mahdollisimman helpoksi. Tulisija-asiantuntijamme auttaa oikeanlaisen ratkaisun löytämisessä juuri sinun mökillesi. Takan saat asennettuna mihin päin Suomea tahansa - sytyttämistä vaille valmiina!

Mökkimalliston takkahinnat ovat perusmallin tarvikehintoja. Samoin ilmoitetut asennushinnat ovat perusmallin asennushintoja. Mahdolliset lisätarvikkeet saattavat vaikuttaa loppuhintaan. Rahti hinnoitellaan erikseen, toimitusalueen mukaan.

Ilmoitetut takkojen mitat ovat pyöristettyjä mittoja, 0-50 mm tarkkuudella, eri pintamateriaaleista johtuen. Pohjamittoihin ei ole huomioitu mahdollisia hyllyjä, muotokaakeleita tai listoja. Tarkemmat tiedot saat tulisija-asiantuntijaltamme.
Mökkimalliston takoilla on samat myynti- ja takuuehdot kuin muillakin Uuniseppien takoilla.
Turun Uunisepät Oy

Rydöntie 32
20360 Turku

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja