Lähihoitaja

Iisalmi Keskus Pohjoinen, Iisalmi
1 hei 11:03
Tyyppi: Myydään
Linkki: Ilmoittaudu työnhakijaksi
Kauppa: Kairest Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (14)

Ilmoituksen tiedot

Haemme asiakasyrityksellemme lähihoitajia Iisalmeen.

Hakijalta edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lähihoitajalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä tai lähihoitajaopinnoista vähintään 2/3 tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, kuntouttavaa työotetta, perushoidon vahvaa osaamista, ensiaputaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja hoitotiimissä. Eduksi katsomme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa (LOVe /lop), hygieniapassia sekä potilastietojärjestelmien tuntemusta.

Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta hoivakoti- ja palvelutalotyöstä tai kotihoidosta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta tai Kunta-tesiä riippuen kohteesta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisiä työkohteita ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli kiinnostuit täytä henkilötietosi osoitteessa (https://www.kairest.fi/ilmoittaudu-tyonhakijaksi/?alue=keskisuomi) tai soita suoraan meille. Liitä hakemukseen mukaan CV ja mahdollinen tutkintotodistus "liitetiedostot" kohdassa sekä maininta, mitä paikkaa olet hakemassa.

Lisätietoja hoivapalvelut@kairest.fi / 044 794 1402

Kairest on ollut kehittämässä suomalaista henkilöstöpalvelualaa jo 30 vuotta. Toimintamme lähtökohta on olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä, joustavuutta sekä vapautta päättää itse.

-Enemmän irti arjesta!
Kairest Oy

Nuaskatu 8 D
87400 Kajaani

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja