Tarjoilija

Tahkovuori, Kuopio
22 hei 12:20
Tyyppi: Myydään
Linkki: Ilmoittaudu työnhakijaksi
Kauppa: Kairest Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (14)

Ilmoituksen tiedot

Haemme Asiakkaillemme Tahkovuorelle Tarjoilijoita.

Haemme reippaita ja hyvän asenteen omaavia ravintolan tarjoilijoita. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Työskentelymahdollisuuksia eri kohteissa Tahkovuorella. Työtehtävät vaihtelevat a'la carte ja buffet tarjoilusta, kassa- ja baaritarjoiluun.

Työt painottuvat viikonloppuihin ja iltoihin. Mahdollisuus työskennellä useassa eri kohteessa.

Edellytämme hakijoiltamme hygieniapassia, salmonellatodistusta ja eduksi katsomme alkoholipassin sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Lisätietoja arkisin 8-16 numerosta 044 7941 411.

Täytämme paikat heti, kun sopivat työntekijät löytyvät.

Täytä hakemus osoitteessa (https://www.kairest.fi/ilmoittaudu-tyonhakijaksi/?alue=keskisuomi). Liitä mukaan myös CV ja maininta hakemukseen mitä paikkaa olet hakemassa.

Kairest on ollut kehittämässä suomalaista henkilöstöpalvelualaa jo 30 vuotta. Toimintamme lähtökohta on olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä, joustavuutta sekä vapautta päättää itse.

-Enemmän irti arjesta!
Kairest Oy

Nuaskatu 8 D
87400 Kajaani

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja